Unul dintre liderii lumii interlope bucureștene, Mircea Băluș, cunoscut opiniei publice drept Mircea Nebunu’, lider al temutului clan al Sportivilor, a făcut o dezvăluire cutremurătoare pe o rețea de socializare.
În contextul în care tatăl său a decedat luna trecută, iar presa tabloidă a scris că ar fi cerut bani prietenilor, ca ajutor de înmormântare, Mircea Nebunu’ a venit cu lămuriri. Interlopul a negat că ar fi cerut vreun ajutor financiar, precizând că a identificat persoane care le vinde ponturi ziariștilor, anume Amet Metin. Despre Metin, liderul Sportivilor susține că ar omorât doi bătrâni.

<

„Eu n-am cerșit bani niciodată și nici n-am să cerșesc și n-am niciun dușman de moarte. (…) Iar pe domnul Metin care vă vinde vouă ponturi, întrebați-l, că el a omorât babe și moși. Omu’ a omorât oameni, oameni bătrâni – moși, babe. A făcut numai rele. (…) Ce să vorbesc eu cu Metin? A omorât doi oameni nevinovați, doi bătrâni”, a dezvăluit Mircea Băluș, pe o rețea de socializare.


Amet Metin este un alt interlop celebru din Capitală. De-a lungul timpului, gruparea acestuia s-a răfuit cu cea a Sportivilor. În anul 2001, Metin a fost arestat în dosarul „Portbagajul”, pentru sechestrare de persoane.
Sursa: bugetul.ro

Transparenta face diferenta