VIDEO – Cine a lovit pe cine in Consiliul General? Pana si SMURD-ul radea de ranitii anuntati de Firea!

0
465

Imagini postate pe retelele de socializare cu incidentele de joi de la Primaria Capitalei demonstreaza ca cei care s-au comportat agresiv si violent au fost politstii locali care pazeau intrarea in sala de sedinte a Consiliului General. Gabriela Firea a sustinut ca politistii au fost cei agresati, spunand ca trei dintre acestia au fost internati in spital, anunta Aktual24.ro.
Dupa cum se vede in imaginile de mai jos, politistii au fost extrem de violenti, ei i-au imbrancit si lovit pe bucurestenii care incercau sa asiste la sedinta consilierilor. Cea mai dura reactie din partea cetatenilor tinuti la usa a fost din partea unei femei care a batut cu umbrela in usa. Insa un politist i-a smuls umbrela si i-a aruncat-o.

Insa Gabriela Firea a declarat la posturile de televiziune ca politistii au fost cei agresati, iar ea insasi a fost la un pas de a fi linsata.
„Cei trei politisti locali care au fost agresati de ONG-uri si consilieri de la USR sunt internati in spital. S-au depus plangeri penale, Parchetul a deschis doar penal in rem. Suntem surprinsi ca s-a ajuns la astfel de agresiuni. Niste persoane au intrat in sala de consiliu, tipau, vorbeau urat. Ce s-a intampalt azi nu e o intamplare, totul a fost organizat, regizat. Erau foarte violenti, au imbrancit politisti si se indreptau spre mine. Se dorea linsarea primarului general. Imi pun intrebarea, mai pot sa vin la serviciu? Am nevoie de badigarzi pentru a ma apara de trei ONG-uri finantate de Soros?”, a declarat Firea la Antena 3.

Jurnalistul Ovidiu Vanghele, martor la incidente, a relatat ca pe asistentii SMURD i-a umflat rasul cand au fost intrebati cat de grava este starea politstilor „raniti”.
„Circul ala cu politistii raniti a fost asaaa, pentru doamna primar, sa aiba motiv sa spuna tampenii pe la televizor. Unul dintre baietii de la SMURD chemati sa ii repare pe ‘raniti’ mai avea putin si murea de ras cand l-am intrebat cat de grava e starea lor”, a scris Vanghele pe Facebook.

<