Acasă Bucuresti VIDEO – Bucurestiul monden: Un fost primar al Bucurestiului SI-A BATUT NEVASTA!

VIDEO – Bucurestiul monden: Un fost primar al Bucurestiului SI-A BATUT NEVASTA!

567
A condus Bucureștiul, dar a devenit unul dintre politicienii care s-au remarcat mai mult prin scandalurile mondene, decât prin relizările ca edil!
E povestea lui Viorel Lis, cel care a dat o nouă reprezentație scandaloasă. Oana şi Viorel Lis au avut o discuţie acidă după ce presupusa aventură a acestuia l-a scos din minţi pe fostul edil al Capitalei chiar în culisele unei emisiuni de la Antena 1.
Dar după ce au ieşit din platou, Viorel Lis şi-a pierdut cumpătul în momentul în care şi-a surprins soţia în timp ce vorbea cu presupusul amant şi bruscat-o pentru a-i smulge telefonul din mână.

„Ce faci, te-ai uitat?Aoleuuu, ce mă enervează! Hai, măi, Dorine nu te supăra. I-am explicat lui Viorel, dar el se ia după Maria.”, a spus Oana Lis, după care l-a luat pe Viorel, care a încercat să-i ia telefonul din mână: „Dă-mi telefonul. Nu voiam să se supere. S-a vorbit urât urât despre el.”, a mai spus Oana!

Oana (37 de ani) şi Viorel Lis (73 de ani) sunt împreună de la sfârşitul anilor 90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton. Între ei este o diferenţă de 35 de ani, scrie stiripesurse.ro.

<