Intra in contact cu noi

Turist

Unde se poate schia in Romania in mini-vacanta de 1 decembrie

Publicat cu

pe

Pensiunile si hotelurile de pe Valea Prahovei, unde administratorii domeniilor schiabile au pregatit deja o parte din partii pentru iubitorii acestui sport, sunt ocupate aproape in totalitate pentru minivacanta de 1 Decembrie, turistii platind intre 50 de lei pe noapte/persoana si cateva sute de euro/persoana pe sejur, scrie Agerpres.

Situatii similare se inregistreaza si in alte statiuni montane, unde, pe langa practicarea sporturilor de iarna, au petreceri cu muzica populara, foc de tabara si mese cu mancaruri traditionale ori acces nelimitat la spa, piscina sau jacuzzi.
Cei care vor ramane acasa vor putea sa-si petreaca timpul liber fie pe patinoarele amenajate in oras, fie la Targurile de Craciun, care isi asteapta vizitatorii cu produse traditionale de sezon.

  • BRASOV

Partiile din partea superioara a Masivului Postavarul vor fi deschise in minivacanta de 1 Decembrie, dupa ce stratul de zapada a crescut in urma ninsorilor cazute in ultimele zile, anunta intr-un comunicat biroul de presa al Primariei Brasov.
‘Avand in vedere conditiile meteo favorabile, ninsoarea si vremea rece, care ne-a permis sa producem zapada artificiala, am luat decizia de a deschide, in minivacanta de 1 Decembrie, partiile din partea superioara a Masivului Postavarul. Stratul de zapada masoara, in acest moment, aproximativ 50 de cm pe partie, cea mai mare parte fiind zapada naturala. Este pentru prima data, cel putin de la modernizarea domeniului schiabil din statiune, cand brasovenii si turistii se vor bucura de acest sport atat de devreme, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas, potrivit sursei citate.
De joi, 31 noiembrie, se va putea schia pe urmatoarele partii: partea superioara a Lupului si Drumului Rosu, Kanzel si Doamnei. Tot de joi vor fi puse in functiune si instalatiile pe cablu, telegondola si telescaunul Ruia.
La Predeal nu se va putea schia, dar pentru saniute exista un strat de zapada suficient.
Chiar daca nu se schiaza, telescaunul Clabucet va functiona intre orele 9.00-16.00, a precizat directorul Centrului National de Informare Turistica din statiune, Catalin Campeanu.

  • PRAHOVA

Peste 90% din locurile de cazare existente in statiunile de pe Valea Prahovei sunt ocupate pentru minivacanta de 1 Decembrie, turistii urmand sa beneficieze de petreceri cu muzica populara, foc de tabara si mese cu mancaruri traditionale, dar si de zapada si posibilitati de practicare a sporturilor de iarna.
Potrivit reprezentantilor centrelor de informare turistica din Sinaia si Azuga, locurile de cazare in aceste statiuni s-au epuizat pentru perioada vizata, iar in Busteni gradul de ocupare este de 80%.
Preturile la cazare au oscilat intre aproximativ 50 de lei pe noapte/persoana si cateva sute de euro/persoana pe sejur, in functie de unitatea de cazare si facilitatile oferite de aceasta.
Turistii care isi vor petrece minivacanta de 1 Decembrie pe Valea Prahovei vor avea parte de petreceri cu muzica populara, foc de tabara si mese cu mancaruri traditionale.
In ceea ce priveste practicarea sporturilor de iarna, autoritatile din Sinaia au anuntat ca joi se deschid cinci partii de altitudine, respectiv Laptici 1, Laptici 2, Varianta, Valea Dorului 1 si Valea Dorului 2, stratul de zapada masurand 50-60 de centimetri.
De asemenea, la Busteni se va putea schia pe partia de incepatori din Fun Park-ul situat la baza domeniului Kalinderu, iar in weekend, cel mai probabil se vor putea practica sporturi de iarna pe partia Kalinderu 1, a precizat reprezentantul Centrului de Informare Turistica, Mihai Colesi.
La Azuga, vor fi deschise partiile de incepatori de la Sorica si Cazacu, iar cei care vor dori sa practice sporturi de iarna pe partiile mari o vor putea face, insa in masura posibilitatilor, in conditiile in care stratul de zapada nu este unul de calitate, a precizat reprezentanta Centrului de Informare Turistica din statiune, Ligia Constantinescu.

  • HARGHITA

Turistii care au ales sa-si petreaca minivacanta de 1 Decembrie in Harghita sunt asteptati cu oferte diverse, de la vizitarea salinei Praid, pana la petreceri in aer liber, tratament la spa sau centre wellness, ori plimbari cu snowmobilul.
Una dintre cele mai cautate statiuni din judet pentru aceasta minivacanta este Baile Tusnad, unde aproape toate locurile de cazare au fost ocupate.
La Baile Tusnad functioneaza si un centru wellness, care este luat cu asalt de turisti.
Acesta dispune de sase bazine – unul pentru copii pana la 4 ani, un jacuzzi, un bazin de inot de 14 pe 7 metri si trei bazine cu apa termala. Unul dintre bazinele cu apa termala se afla in aer liber si este interconectat cu unul din interior.
De asemenea, turistii au la dispozitie patru saune – finlandeza, turceasca, cu sare si cu infrarosu – un centru de masaj si doua localuri.
Si in statiunea Baile Harghita turistii sunt asteptati, mai ales ca in zona a nins si doritorii se pot plimba cu snowmobilul si pot face drumetii in aer liber, dar se pot relaxa si la spa, a precizat Sinka Mihaly, responsabilul cu relatii publice al unei pensiuni din zona.
Un alt punct de atractie din Harghita este salina Praid, unde a fost prelungit programul de vizitare, pentru a face fata tuturor solicitarilor.
Potrivit directorului tehnic al salinei, Sebestyen Jozsef, ultima intrare in salina se va putea face la ora 17.00 si nu la 14.50, cum era inainte.
Turistii care coboara in galeria de vizitare, aflata la 120 de metri adancime, beneficiaza de numeroase facilitati de relaxare, de la spatii de joaca si creatie pentru cei mici, pana la un parc de aventuri, acces gratuit la Internet, un cinematograf sau posibilitatea de servire a mesei.
Tot la Praid functioneaza si un centru wellness, unde turistii au la dispozitie, printre altele un bazin cu apa termala, cu o concentratie mare de minerale, care se recomanda pentru afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice cronice periferice, reumatisme cronice sau respiratorii
Centrul wellness de la Praid dispune si de bai cu aburi, saune, masaj sau jacuzzi.
Daca vremea o va permite, cei care se vor afla in aceste zile in Harghita vor putea si sa schieze, pe una dintre partiile de la Harghita Madaras, in aceste zile facandu-se ultimele pregatiri pentru deschiderea sezonului de schi.

  • BISTRITA-NASAUD

Proprietarii de pensiuni si hoteluri din judetul Bistrita-Nasaud nu s-au inghesuit cu oferte pentru turistii interesati sa isi petreaca aici minivacanta de 1 Decembrie, preferand sa mentina tarifele de cazare obisnuite pentru aceasta perioada, fara reduceri sau programe speciale.
Exceptie fac un hotel de cinci stele din municipiul Bistrita si doua pensiuni din zona rurala, care pe site-urile de specialitate au venit cu oferte speciale pentru perioada 30 noiembrie – 3 decembrie.
Astfel, pachetul oferit de hotelul de cinci stele din Bistrita include, la pretul de 555 lei de persoana, cazare pentru trei nopti in regim de demipensiune, cu o cina romaneasca speciala in seara zilei de 1 Decembrie, acces la spa si o seara cu filme romanesti in cinematograful hotelului.
Pentru 500 lei de persoana, turistii pot opta pentru o pensiune din Valea Mare, aflata la poalele Muntilor Rodnei, care ofera cazare pentru trei nopti in regim all inclusive.
Un alt proprietar de pensiune de pe Valea Bargaului, situata la mijlocul distantei dintre principalele puncte turistice ale judetului – Pasul Tihuta si statiunea turistica de interes local Colibita – inchiriaza intreaga proprietate pentru 3.000 lei, pentru trei nopti, pensiunea avand disponibile 12 camere.
Pentru cei interesati sa isi petreaca minivacanta de 1 Decembrie in zona lacului de acumulare Colibita, la poalele Muntilor Calimani, tarifele de cazare la pensiuni pornesc de la 220 lei/persoana pentru trei nopti, fara mese incluse, si ajung la circa 380 lei de persoana in unitatile care dispun de piscina si facilitati de tip spa, la care se adauga pretul micului dejun, de 20 lei de persoana pe zi. De asemenea, se pot rezerva si apartamente pentru patru persoane, cu vedere la lac, costul total pentru trei nopti fiind de 900 lei, fara mese.
In Pasul Tihuta, locul in care s-a nascut legenda lui Dracula si care leaga Transilvania de Bucovina, preturile de cazare la pensiuni, pentru trei nopti si mic dejun inclus, se situeaza intre 150 si 220 lei de persoana.
O alta destinatie pentru turisti o poate reprezenta statiunea balneara Sangeorz-Bai, unde o camera dubla la pensiune, fara mic dejun, poate fi rezervata pentru trei nopti la pretul de 250 lei.

  • SIBIU

Sibienii si turistii care se vor afla in municipiu, in minivacanta de 1 Decembrie, pot sa-si petreaca timpul in centrul orasului, la Targul de Craciun, unul din cele mai vizitate din tara, sau la Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului.
Cei care vor vizita Muzeul National Brukenthal de Ziua Nationala, au ocazia sa guste, la iesirea din expozitii, dulciuri ale unui producator din zona.
Pe 1 Decembrie, accesul in Muzeul in aer liber este gratuit. In 1 si 2 decembrie, vizitatorii vor avea o intalnire cu doi pescari lipoveni din satul Mila 23, din Delta Dunarii, care vor pregati bors de peste si peste prajit, ca pe balta, in cadrul unor ateliere culinare organizate la Cherhanaua din Mahmudia. Tot in ziua de 1 Decembrie, incepand cu ora 12.00, la Carciuma din Batrani din Muzeul in Aer Liber, publicul va putea asista la taierea si la ‘pomana porcului’.
Sambata, 2 decembrie, Muzeul Astra organizeaza evenimentul ‘Traditii si Cultura Gastronomica din Tara Secaselor’, cu participarea comunitatii din localitatea Loamnes, turistii avand posibilitatea sa deguste lichiu cu varza si ceapa si iahnie de fasole cu carnati. De asemenea, Galeriile de Arta Populara din Pavilionul Muzeal Multicultural ofera vizitatorilor posibilitatea de a opta pentru cadouri inspirate din traditiile satului romanesc, de la decoratiuni din paie si panusi de porumb, pana la oale de sarmale, cani pentru vin fiert sau jucarii ecologice
Iubitorii sporturilor de iarna au ocazia de Ziua Nationala sa schieze in singura statiune montana din judetul Sibiu, la Paltinis, la altitudinea de 1.442 de metri. Aici se va deschide, chiar de Ziua Nationala, una din cele sase partii existente in singurul complex de schi si snowboard din Paltinis. Pentru cei care nu au masina, acestia pot ajunge din Sibiu la Paltinis cu autocarul. Drumul dus-intors Sibiu – Paltinis costa 9 lei, iar orarul de circulatie al curselor Sibiu – Paltinis se gaseste pe site-ul www.tursib.ro.
Programul de pe partia de la Arena Platos din Paltinis, de vineri si sambata, este de la ora 10.00 pana la 21.30, duminica, 3 decembrie, partia este deschisa in intervalul 10.00 – 17.00. Cei care nu au echipament pot inchiria o sanie clasica sau un zipfelbob la pretul de 10 lei pe ora sau 25 de lei pe zi. Copiii platesc 40 de lei, iar adultii, 45 de lei/ zi, pentru inchirierea unui echipament de schi. Pentru inchirierea unui echipament de snowboard, atat copiii, cat si adultii achita 55 de lei pe zi. Cine nu stie sa schieze, poate invata contra sumei de 130 de lei/ora. Pentru urcare teleschi sau telescaun si folosirea partiei pentru o zi tarifele sunt intre 40 si 60 de lei la Arena Platos Paltinis.
Cazarea pentru o singura noapte, in statiunea Paltinis, la cea mai apropiata cabana de partie, costa 150 de lei o camera pentru trei persoane.
Stratul de zapada este de peste 20 de centimetri la Paltinis, iar partia de la Arena Platos are si zapada artificiala si instalatie de nocturna.
Cine isi doreste o experienta cu totul inedita de iarna, trebuie sa mearga in zona turistica Balea, unde stratul de zapada este de peste un metru. La peste 2.000 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, la Balea Lac, se poate schia si se poate practica si snowboardul, insa doar in apropierea cabanelor si dupa ce cere sfatul salvamontistilor din zona, pentru a evita declansarea unei avalanse.
Ca sa ajungi din Sibiu la Balea Lac, trebuie sa iti folosesti masina personala, pentru ca nu exista curse regulate cu autocarul. Odata ajuns la Balea Cascada, trebuie sa iti parchezi masina, pentru ca Transfagarasanul este inchis circulatie de aici si pana sus, in varful muntelui, la Balea Lac, unde se poate ajunge doar cu telecabina. Un drum dus-intors Balea Cascada-Balea Lac costa 60 de lei/persoana. Cazarea intr-o cabana la Balea Lac, costa de la 106 lei/persoana/noapte intr-o camera cu trei paturi.
Sibienii care doresc sa patineze in minivacanta de 1 Decembrie o pot face in orasul Cisnadie, unde se deschide, de Ziua Nationala, un patinoar de 800 de metri patrati.
Patinoarul va fi deschis in fiecare zi a saptamanii, de luni pana vineri, incepand cu orele 16.00 pana la orele 21:30, iar in weekend va fi deschis de la orele 14.30 pana la 21.30. Taxa de intrare la patinoar este de 5 lei/ora, pentru copii si 10 lei/ora, pentru adulti. Inchirierea patinelor se face pe baza cartii de identitate, iar pretul este de 5 lei/ora.
Sursa: Hotnews.ro

Continua sa citesti
Reclama
Click pentru comentarii

Notice: Undefined variable: user_ID in /home/bucuresti/public_html/wp-content/themes/zox-news/comments.php on line 49

Trebuie să fii autentificat pentru a posta un comentariu Conecteaza-te

Lasa un raspuns

Stirile Zilei

Municipiul București intră în finala competiției ”Destinația Anului 2024”

Publicat cu

pe

Municipiul București intră în finala competiției Destinația Anului 2024, la categoria ”Orașe care inspiră”, iar Proiectul cultural ”Străzi deschise – București, Promenadă urbană” este finalist la categoria ”Atracții cultural-educative”.
Destinația Anului, cea mai importantă competiție autohtonă pentru promovarea turismului din România, se desfășoară în acest an în perioada 15 martie – 21 mai, pe platforma web destinatiaanului.ro și aliniază la start cele mai frumoase obiective turistice naționale.
Conform regulamentului competiției, în perioada 16 martie – 14 aprilie, în urma voturilor juriului alcătuit din specialiști în marketing și turism, manageri, jurnaliști și lideri de opinie, Municipiul București și programul cultural ”Străzi deschise – București, Promenadă urbană” au intrat în finala competiției.
În data de 21 mai 2024 vor fi desemnați câștigătorii în cadrul Galei de Premiere care va avea loc la București.
Voteati pentru municipiul București și programul cultural Străzi deschise – București, Promenadă urbană pe destinatiaanului.ro .
Continua sa citesti

Turist

Marea Britanie, SUA, Bulgaria, Germania, Italia – De unde vin cei mai multi turisti straini in Bucuresti

Publicat cu

pe

Turiştii din Marea Britanie, SUA, Bulgaria, Germania, Italia, Grecia şi Israel au accesat cel mai des Visit Bucharest, platforma dedicată promovării Bucureştiului în limba engleză, din 1 ianuarie până în 15 decembrie 2023, potrivit unei analize, potrivit news.ro.

Analiza a fost efectuată pe 355.000 de căutări specifice pe platforma web şi peste 5 milioane de accesări ale postărilor de pe conturile sociale asociate.

Dacă Marea Britanie şi Statele Unite nu constituie o surpriză, acestea regăsindu-se anual în topul ţărilor din care se efectuează căutări relevante despre atracţiile turistice din Bucureşti, Bulgaria este o ţară care a început să genereze căutări consistente relativ recent, intrând în Top 3 pe întregul an.

Ce caută despre Bucureşti turiştii străini după ţara de provenienţă

Reclama

Turiştii britanici au căutat cel mai mult: Bucharest Christmas Market, Bucharest Therme, Bucharest Fountain Show – Spectacolul Fântânilor Arteziene

Turiştii americani au căutat cel mai mult: Locaţiile din Bucureşti unde s-a filmat serialul „Wednesday”, Mâncăruri tradiţionale româneşti, Ghidul online al Bucureştiului

Turiştii bulgari au căutat cel mai mult: Pieţe de Crăciun în Bucureşti, Concerte şi festivaluri în Bucureşti, Unde pot petrece Revelionul în Bucureşti

Reclama

Turiştii greci au căutat cel mai mult: Pieţe de Crăciun în Bucureşti, Ghidul online al Bucureştiului, Evenimentele din Bucureşti

Ce atracţii din Bucureşti au căutat online turiştii străini în 2023

Cele mai căutate atracţii (inclusiv sezoniere) şi obiective turistice: Spectacolul fântânilor arteziene – Simfonia Apei, Centrul Vechi, Palatul Parlamentului, Bucharest Christmas Market – Piaţa/Pieţele de Crăciun Bucureşti, Ateneul Român

Reclama

Cele mai căutate muzee: Casa Ceauşescu (Palatul Primăverii), Muzeul Grigore Antipa, Muzeul Ţăranului Român, Muzeul Naţional de Artă, Muzeul Satului

Cele mai căutate evenimente: Open Streets 2023, Garden of Lights – Grădina Botanică, Street Food Festival, Red Bull Flugtag, iMapp Bucharest

Cele mai căutate festivaluri şi concerte: Concertul Guns’N Roses, Summer in the City Festival, Concertul Depeche Mode, Concertul David Garrett, Saga Festival

Reclama

Cele mai căutate tururi cu ghid: Turul ”Calea Victoriei”, Turul ”Atracţii ale Comunismului”, Turul ”Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Centrul Vechi”, Turul ”Strada Kiseleff – Piaţa Victoriei”

Cele mai interesante fraze folosite de către turiştii străini în căutările online în 2023:

”Care sunt evenimentele din Bucureşti din acest weekend”
”Care sunt mâncărurile tradiţionale româneşti”
”Care sunt locaţiile unde s-a filmat serialul Wednesday de pe Netflix”
”Unde pot găsi artă stradală în Bucureşti”
”Pub-uri unde se pot viziona meciuri de fotbal în Bucureşti”
”Unde este piaţa de vechituri din Bucureşti”
”Unde pot face shopping în Bucureşti”
”Edificii comuniste în Bucureşti”

Reclama

Cele mai căutate destinaţii pentru excursii de o zi cu plecare din Bucureşti: Castelul Bran, Constanţa, Braşov, Castelul Peleş.

Continua sa citesti

Turist

Bucureștenii sunt șocați de prețurile nesimțite de la târgurile de Crăciun din Capitală. Câteva exemple

Publicat cu

pe

Turiștii care vor să mănânce la târgul de Crăciun din Piața Constituției vor trebui să vină pregătiți cu o sumă deloc mică, dacă vor să guste din preparatele tradiționale.

Un tânăr a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale după ce a postat un videoclip pe TikTok în care arată pe ce a cheltuit suma de 92 de lei la Târgul de Crăciun organizat în hala Laminorul din Sectorul 3, anunță romaniatv.net.

Videoclipul a devenit viral, strângând peste 7000 de aprecieri și sute de comentarii din partea internauților, majoritatea exprimându-și nemulțumirea față de prețurile considerate exagerate ale produselor care se vând în cadrul târgului.

Tânărul a împărtășit urmăritorilor săi că a cheltuit 92 de lei pe o frigăruie, un cârnăcior, o porție de trei mici cu muștar, o pită și un suc. Cu toate că acest lucru ar părea o achiziție modestă, suma de final a fost una neașteptată, oamenii exprimându-și dezamăgirea în comentarii.

Reacția unui american, după ce a mâncat într-un restaurant din România: „Prețuri mari, nejustificate, mă mir că oamenii pot să trăiască din asemenea salarii”

Unul dintre utilizatori a comparat prețul micilor de la Târgul de Crăciun din Hala Laminor cu cel de la Obor, afirmând că „mai bine mănânc niște mici de la Obor”. De asemenea, alți internauți au speculat că organizatorii târgului cer sume prea mari pentru standuri, iar asta se reflectă în prețurile produselor.

„Organizatorii au cerut de la 10.000 de euro în sus pentru un stand acolo, deci prețurile mari vin de la sine”, a comentat cineva.

Prețuri de neimaginat la Târgurile de Crăciun

Nemulțumirile nu s-au oprit doar la Târgul de Crăciun din Hala Laminor. Un comentariu a subliniat că la târgul de Crăciun din Drumul Taberei, un simplu burger mic costă 60 de lei. Chiar și din Craiova au venit relatări de prețuri aparent exagerate, un internaut menționând că aici cu 90 de lei „îți luai doar cârnatul, cartofi și lipie, se poate și mai rău”.

Reacțiile de dezaprobare ale oamenilor se resimt dincolo de București și Craiova, unul dintre cele mai frumos împodobite orașe, cu internauți care au subliniat că prețurile mari sunt o problemă generalizată în toate târgurile de Crăciun. Un alt comentator a concluzionat: „Foarte mult! Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile”, scrie stiridiaspora.ro.

”Foarte mult! Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile”, este de părere un urmăritor.

Un altul susține că prețul este decent, în comparație cu cele practicate la evenimentul similar de la Craiova: ”În Craiova, cu 90 lei, iei doar cârnatul, o porție de cartofi și o lipie”.

Cât costă un vin fiert sau un langoş la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023
În celebrul cartier bucureștean Drumul Taberei s-a deschis un nou Târg de Crăciun ce poartă numele West Side Christmas Market. El este considerat a fi cel mai frumos târg din țară, însă cât costă să bei un pahar de vin fiert sau să mănânci ceva tradițional la acest târg?

S-a deschis Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023, locul unde locuitorii celebrului cartier bucureștean, dar nu numai, se pot bucura de spiritul sărbătorilor de iarnă. Tot sub egida Untold Universe, West Side Christmas Market promite a fi cel mai frumos târg de acest gen din țară, atracțiile nefiind deloc puține la număr, însă și prețurile sunt pe măsură.

Ca și anul trecut, va exista imensa roată cu ajutorul căreia vizitatorii vor putea admira zona, dar și celebrele căsuțe de Crăciun, locuri unde comercianții vor putea vinde produse specifice perioadei de Sărbători.

„Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit și cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Și se autofinanțează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe și decibeli cu scene mari. La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor și atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici și comunității noastre”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, la deschiderea târgului.

Comparativ cu anul trecut, prețurile au suferit ceva modificări. Iată cât costă un vin fiert sau un langoş la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei 2023, dar și cât trebuie să scoatem din portofele pentru a ne bucura de atracțiile principale:

Vin fiert: de la 13 lei / 250 ml

Langoși: de la 15 lei

Plăcinte de casă: de la 15 lei

Sărmăluțe cu mămăligă: de la 30 de lei

Cârnați afumați: de la 14 lei / 100 g

Pomana porcului: de la 10 lei / 100 g

Fasole cu ciolan: de la 10 lei / 100g

Ciocolată caldă: 13 lei

Ceai: 10 lei

Apa: 10 lei

Exact ca în cazul târgului de la Cluj deschis weekend-ul trecut, Untold Universe se ocupă și de organizarea West Side Christmas Market din cartierul Drumul Taberei. Anul acesta orbim de un patinoar cu mult mai mare decât cel precedent, un carusel, un trenuleț pentru cei mici, celebra roată panoramică de 38 de metri înălțime, peste 60 de căsuțe de Crăciun, atelierele spiridușilor și, nu în ultimul rând, Casa lui Moș Crăciun.

„Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moșului, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri. Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16:00 și 21:00, iar în weekend de la 11:00 la 22:00. Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00”, precziează într-un comunicat cei de la Untold Universe.

West Side Christmas Market va rămâne deschis până la 27 decembrie și va funcționa după următorul program:

Luni – vineri: 12:30 – 22:30

Sâmbătă – duminică: 11:00 – 22:30

Continua sa citesti
Reclama
Bani4 zile in urma

Record de capturi de țigări de contrabandă în județele Dolj și Giurgiu în 2024!

În primele 3 luni ale anului 2024, autoritățile au capturat peste 14 milioane de țigarete, în valoare de peste 15...

Stirile Zilei4 zile in urma

Municipiul București intră în finala competiției ”Destinația Anului 2024”

Municipiul București intră în finala competiției Destinația Anului 2024, la categoria ”Orașe care inspiră”, iar Proiectul cultural ”Străzi deschise –...

Bani2 săptămâni in urma

Fără țigări minorilor! BAT și ANPC promovează comerțul responsabil cu țigări!

BAT in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), demareaza luna aceasta campania anuala „Alege Asumat un Comportament Comercial...

Bucuresti2 săptămâni in urma

Salonul Bicicletei revine în Capitală

Salonul Bicicletei, un eveniment destinat pasionaților de ciclism, este deschis în perioada 19-21 aprilie în parcarea de la mall Băneasa...

Politica2 săptămâni in urma

Un senator AUR a plecat la Alternativa Dreaptă!

Se confirmă ascensiunea Partidului Alternativa Dreaptă dar și fracționarea curentului conservator între acesta și AUR! Astfel, după reușita Alternativei Drepte...

Bucuresti2 săptămâni in urma

Profesor de 62 de ani din București, acuzat că avea o relație cu una dintre elevele sale. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Un profesor în vârstă de 62 de ani a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru că ar fi avut...

Reclama

La mare cautare