Un nou protest GIGANT este anuntat sambata in Bucuresti! Ce reguli TREBUIE sa respecte bucurestenii care ies in strada!

1
680

Un nou protest este anuntat sambata in Capitala. Adunarea are loc in Piata Victoriei, incepand cu ora 13.00, iar la ora 16.00 se va pleca in mars spre Parlamentului, unde se va face un lant uman, se arata in anuntul evenimentului creat pe Facebook de Coruptia ucide.
Pe pagina evenimentului este publicat un set de regului de comportament in cazul in care vor exista persoane recalcitrante şi agenţi provocatori:
1. Nu afişam un comportament agresiv faţa de jandarmi sau faţă de alţi demonstranţi.
2. Nu încurajam comportamentul violent al celorlalţi demonstranţi.
3. Dacă observam un comportament abuziv sau violent al unor demonstranţi sau al forţelor de ordine, il înregistram cu ajutorul telefonului.
4. Nu strigam sloganuri obscene.
5. Părăsim temporar demonstraţia, pentru a ne hidrata, încălzi sau odihni. Revenim cu grijă la demonstraţie.
6. Suntem calmi şi solidari. Aducem la protest colegi, prieteni şi membri ai familiei.
7. Vorbim cu oamenii necunoscuţi din jurul nostru. Un protest este o modalitate buna de a socializa si a face schimb de idei.
8. Daca un idiot/grup de idioti incep sa arunce cu obiecte spre cladiri/fortele de ordine ca sa faca scandal, toata lumea se lasa in jos, astfel incat acei idioti care vor sa cauzeze scandal, sa fie super vizibili. Cand toata lumea sta jos ghemuita, orice idiot care arunca cu o sticla o sa fie la fel de vizibil ca si Mona Lisa. Deci strategia lui de a face scandal o sa eșueze

<

1 COMENTARIU

 1. Buna seara tuturor romanilor care iubesc aceasta tara!
  Orice miting,indiferent cat de mare si numeros va fi nu va avea nici un efect major pentru tara!
  Oamenii simpli ca si mine de altfel nu vor avea castig de cauza fara sprijinul unui aliat politic major (Johanis, un presedinte al nimanui ne-a tradat)!
  Am spus-o inca din ianuarie 2017 ca cererea populatiei trebuia sa se indrepte, nu punctual spre nenorocita de OUG nr. 13 ci spre solicitarea unor alegeri anticipate!
  Si acum, nu legile justitiei ar trebui sa fie sloganul major ci SA CEREM ALEGERI ANTICIPATE!
  Sa cerem ADORMITULUI si PLIMBARETULUI de la COTROCENI sa organizeze un REFERENDUM prin care populatia sa-si exprime vointa unor ALEGERI ANTICIPATE DE URGENTA!
  Sa dai un nou ragaz acestei GASTI DE PENALI sa mai conduca tara, inseamna sa ne condamne definitiv pentru foarte multi ani de acum incolo, la saracie si umilinte de tot felul din partea PCR-ului=PSD-ului!
  Acest partid, tradator de neam si tara trebuie scos in afara legii, la fel ca si ORGANIZATIA TERORISTA pe nume UDMR!
  ROMANIA TREBUIE SA TE TREZESTI SI DACA VA FI CAZUL, VOI ROMANI ADEVARATI, NU EZITATI SA FACETI O REVOLUTIE ADEVARATA, NU SA NE ASCUNDEM DUPA O LOVITURA DE STAT DATA DE BOLSEVICII CONDUSI DE ILICI ILIESCU IN DECEMBRIE 1989!
  TRAIASCA ROMANIA!
  TRAIASCA TOTI ROMANII LOIALI ACESTEI TARI!