Casa din județul Giurgiu a lui Andrei Bădălău, fiul senatorului Niculae Bădălău, a fost spartă de hoți. Fiul parlamentarului PSD a reclamat că hoții i-au furat suma de 30.000 de euro și mai multe bunuri, între care două ceasuri din aur, prejudiciul estimat fiind de 80.000 de euro, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro.

<

„În seara zilei de 18 iunie a.c., Politia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns in locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri”, a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, Poliția Județeană Giurgiu.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și există un cerc de suspecți, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că păgubitul este Andrei Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău. Acesta a reclamat în plângerea depusă la poliție că hoții i-au furat suma de 30.000 de euro și mai multe bunuri, între care două ceasuri din aur, prejudiciul estimat fiind de 80.000 de euro, au precizat sursele citate.