Acasă Sectorul 2 Spațiu verde, transformat în focar de infecție de către PMB

Spațiu verde, transformat în focar de infecție de către PMB

146

Locuitorii sectorului 2, ce locuiesc în zona Petricani, au toate motivele să arunce vorbe grele zilele acestea către Primaria Municipiului București. În apropierea intrării autostrazii A3 în București, un teren de pe Șoseaua Petricani, ce până nu demult fusese o mică oază de verdeață, a devenit peste noapte focar de infecție. Totul cu girul Consiliului General al Municipiului București și al Primăriei Municipiului București.

Punctual, terenul respectiv era în administrarea Primăriei Sectorului 2, perioadă în care era un spațiu verde întreținut de ADP Sector 2. Toate bune și frumoase, până când terenul respectiv a fost trecut de către CGMB în administrarea Primăriei Capitalei. Proiectul a fost votat în Consiliul Local de către cei de la USR și PSD, două formațiuni ce la televizor se atacă, dar în Consiliile Locale de peste tot din țară pare că își dau mâna.

„Pe Șoseaua Petricani, un teren foarte bine întreținut de către ADP sector 2, a fost transformat, prin cârdășia politicianistă a majorității calificate PSD-USR din Consiliul General! Aceștia au aprobat trecerea administrării la PMB, ce a urmat se vede în poză!”, a declarat viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

După trecerea în administrarea PMB, pentru locuitorii din zonă a început coșmarul. În doar câteva zile, terenul s-a umplut de moloz. Chiar dacă nimeni nu spune oficial de unde provine, locuitorii susțin că ar fi moloz rezultat în urma lucrărilor de construcție de la Pasajul Doamna Ghica, un proiect al Primăriei Generale ce trenează de câteva luni. Ca și cum molozul nu ar fi însă de ajuns, imediat, alți „oameni de bine” au început să arunce gunoie de toate felurile. Astăzi, zona a ajuns o mică groapă de gunoi după cum se poate vedea și în poze. Totul din cauza unui simplu vot PSD-USR în CGMB. O lecție de politică, dură, pentru locuitorii din Sectorul 2.

<