Atacat dur de cei doi copreședinți USR-PLUS, Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui, viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu iese la atac și le reamintește celor doi că nu ar trebui niciunul să dea lecții de moralitate. Mai mult, îi acuză direct de jocuri politicianiste prin care riscă să arunce sectorul 2 în mâinile fostului edil, trimis în judecată pentru mită, Neculai Onțanu.

<

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Dan Cristian Popescu a ținut să precizeze: „Cei doi președinți nu sunt în niciun caz în măsură să arunce cu acuzații sau să se erijeze în instanțe morale. De 3 ani de zile îi invit la un dialog deschis și onest, pentru că în afară de acuzații, acești oameni nu au fost în stare să aducă absolut nicio dovadă în susținerea celor spuse”. Acuzațiile referitoare la moralitatea celor doi se referă la controversatul dosar „Motorola” prin care familia lui Claudiu Nasui și-a început cariera în business și la statutul de nomenclaturist, cu puternice legături în sistemul de dinainte de ’89, avut de părinții lui Vlad Voiculescu.

Dincolo de acuzațiile la integritatea lor, Dan Cristian Popescu a acuzat și existența unui posibil plan pentru a ceda sectorul 2 stângii, prin non-combatul USR-PLUS:” Organizația USR-PLUS din București are interese politicianiste și mize mici. Ei nu sunt interesați să înlăture umbra lui Onțanu din Primăria sectorului 2, pe toți cei care au condus de facto sectorul nostru în ultimii 4 ani. Acum vor să-l readucă pe acesta, în funcția de primar, încercând prin orice mijloace ca dreapta să piardă sectorul 2, în logica meschină a unei presupuse rivalități dintre partidele noastre. Asta după ce PNL a făcut deja un sacrificiu politic prin sprijinirea lui Nicușor Dan pentru funcția de Primar General, tocmai pentru ca dreapta să recâștige Bucureștiul.”