Protestele nu s-au terminat. Se anunţă noi manifestaţii de amploare miercuri şi duminică, după ce la finalul sătămânii trecute 50.000 de oameni au fost doar în Bucureşti.
Primul protest va fi chiar miercuri. „Miercuri iesim in strada in cazul in care anuntul ministrului este unul care nu tine cont de ce au cerut strada si multe alte organizatii si institutii. Punctele pe care am stabilit ca nu le negociem raman de nenegociat indiferent de ce cale vor alege miercuri.
50.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea.Ieri am dat un semnal de alarma pentru CNA, ne-am vizitat avocatul si i-am cerut demisia. Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu sa propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane. Daca alege totusi sa treaca acesta lege … atunci o sa obtinem pasnic inclusiv demisia acestui guvern. „, se arata pe pagina de Facebook evenimentului NU Legii Gratierii si Amnistiei.
Un alt protest este anunţat si pentru duminica, 5 februarie, in Capitala si in Baia Mare, dar este posibil ca şi în alte oraşe să iasă lumea în stradă. Protestul din Bucuresti va incepe la ora 17:00 in Piata Universitatii, iar de la ora 18:00, oamenii vor pleca in mars, potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

<