Acasă Cultura Regizoarea Chris Simion-Mercurian îi mulțumește primarului Nicușor Dan pentru susținerea proiectului Grivița 53

Regizoarea Chris Simion-Mercurian îi mulțumește primarului Nicușor Dan pentru susținerea proiectului Grivița 53

110

Regizoarea Chris Simion-Mercurian le-a mulțumit Primarului General Nicușor Dan și viceprimarilor Horia Tomescu și Stelian Bujduveanu pentru obținerea autorizației de construire aferentă proiectul Grivița 53. Acest proiect a fost inițiat acum șase ani de Chris Simion-Mercurian și are în vedere construirea unui nou teatru, din fonduri norvegiene.

Bucuria regizoarei este una foarte mare având în vedere că obținerea autorizației de construire din partea Primăriei Capitalei a venit în timp util, evitându-se riscul pierderii finanțării din fondurile norvegiene. Aceasta a ținut să le mulțumească personal tuturor decidenților din administrația publică centrală și locală care au contribuit la implementarea proiectului.

”Se știe că sunt apolitică și nu susțin nici un partid așa că pot să-mi permit să îi felicit pe toți cei care au recunoscut înaintea tuturor importanța proiectului nostru și impactul pe care îl poate avea în comunitate. Printre ei îi menționez pe cei din Administrație cu care m-am întâlnit în ultima lună și au dat dovadă de implicarea și normalitatea pe care le căutăm zi de zi: Lucian Romașcanu– Ministrul Culturii, Stelian Bujduveanu – Viceprimar PMB, Horia Tomescu – Viceprimar PMB și Nicușor Dan – Primar General” a scris Chris Simion-Mercurian pe pagina sa de socializare.

Proeictul Grivița 53 este primul teatru privat care urmează să fie construit de la zero în România. Ideea proiectului i-a aparținut regizoarei Chris Simion-Mercurian care a achiziționat din banii săi terenul unde urmează să fie construit teatrul. Până acum au fost organizate mai multe campanii de strângere de fonduri și de susținere a acestui proiect inedit.

<