RATB a lansat trei licitatii pentru dotarea cu aer conditionat a tramvaielor. Vine iarna pana atunci…

0
477

RATB a demarat încă trei licitații cu o valoare totală de peste 60 milioane de lei
Regia Autonomă de Transport Bucuresti (RATB) a publicat, în SEAP, trei licitații deschise prin care intenționează să modernizeze mai multe tipuri de tramvaie cu sisteme de climatizare.
Primul dintre anunțuri (numarul 184324/13 aprilie) implică atribuirea unui contract de achiziții publice prin care RATB dorește să îi fie furnizate servicii de modernizare pentru tramvaie V3A si Bucur LF cu sistem de climatizare în spațiul destinat călătorilor. Valoarea estimată a acestui contract este de 22,5 milioane lei, fără TVA.
În același timp, RATB dorește să atribuie un contract de achiziții publice (numărul 184325/13 aprilie) pentru modernizarea unor tramvaie Bucur LF-CA cu sistem de climatizare în salonul de călători. Valoarea estimată a acestui contract este de 2,31 milioane lei, fara TVA.
Prin cel de-al treilea anunț (numărul 184326/13 aprilie), RATB dorește să încheie un acord-cadru pentru modernizarea unor tramvaie V3A-M cu sistem de climatizare, de asemenea în spațiul destinat călătorilor. Acordul va fi încheiat cu un singur agent economic, va avea o durată de 24 luni și o valoare estimată la 39 milioane lei, fără TVA. Acest acord vizează o cantitate maximă de 126 de tramvaie.
Finanțarea pentru toate cele trei licitații va fi asigurată de la bugetul local. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 16 mai, urmând ca acestea să fie deschise la data de 14 august. Valoarea totală a celor trei licitații publicate se ridică la 63,8 milioane lei (circa 14 milioane euro).
Reamintim că, tot în luna aprilie, RATB a anunțat organizarea unei licitații deschise, de această dată în valoare de 135 milioane lei (30 milioane euro), în vederea reconstruirii si îmbunătățirii parametrilor tehnici si de confort ai tramvaielor tip V3A-M.
Sursa: Bucurestifm.ro

<