Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, da publicitatii noi sume de bani pe care mai multe publicatii le-au incasat anul trecut de la Primaria Sector 1 prin intermediul lui Daniel Tudorache. Armand arata astfel de ce aceste publicatii au anuntat luni ca Tudorache ar fi castigat de fapt alegerile, asa cum sustine seful PSD, Marcel Ciolacu.

<

„Cum se naste o stire falsa si cat ne costa. V-am mai spus cum functiona fabrica PSD de stiri false si inainte sa ajung primar. O voi face si din functia de edil pentru ca lumea sa afle adevarul. I-am promis aseara sefului PSD ca voi merge dupa fiecare leu furat de administratia PSD de la cetatenii Sectorului 1 si am sa incep cu un contract oferit de primarul diamant pentru ‘presa’ partidului.

Culmea, exact pe site-urile respective apare informatia FALSA cum ca eu as fi pierdut alegerile. Apoi, informatia este rostogolita in social-media pana ajunge la Televiziunea Publica. Fara dovezi, fara nici un fel de comunicare oficiala din partea autoritatilor, fara nimic factual. Pe langa lista publicatiilor prezentate aici va rog sa mai adaugati urmatoarele cheltuieli pesediste din banii cetatenilor Sectorului 1 pe anul 2020:

– B1 TV: 100.050 de euro;
– Antena 3: 70.000 de euro;
– Romania TV: 69.000 de euro;
– Digi 24: 69.000 de euro;
– Luju.ro: 50.000 de euro;
– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro.

(Toate acestea pentru un singur contract care promova un spot despre un spital inexistent – interzis de CNA la solicitarea mea pentru ca a indus lumea in eroare)

Facem tot ce putem sa recuperam acesti bani si sa-i investim in scoli si spitale. Sa stiti ca lupta din Sectorul 1 este una dura si fara aliati. Singurii mei aliati sunteti voi – cetatenii onesti satui de obiceiurile mafiote din administratie. #Farafrica

PS: Aveti grija, dle. Ciolacu. Diamantul lasa urme. Va urma”, a anuntat Armand pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni ca reprezentantii coalitiei de guvernare vor desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie pentru ca aceasta sa nu finalizeze ancheta cu privire la alegerea primarului de la Sectorul 1, adaugand ca in urma renumararii voturilor a reiesit ca Daniel Tudorache a castigat alegerile.

„Au cerut desfiintarea SIIJ. Au iesit magistratii si au spus ca e cea mai mare prostie aceasta desfiintare a SIIJ. A boicotat-o si domnul Predoiu si actualul ministru, sa nu functioneze, ca sa demonstreze ca nu are eficienta. (…) Dupa ce magistratii, CSM, au dat un aviz negativ, domnul ministru a zis ca va apela la Comisia de la Venetia, asteapta raspuns de la Comisia de la Venetia. Dupa doua saptamani domnul ministru a zis – mergem cu initiativa in Parlament pe repede inainte, nu mai asteptam avizul Comisiei de la Venetia. Ce aflam in seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru ca seful biroului electoral de sector era un magistrat si ancheta e dusa de catre SIIJ, aflam ca de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. (…) Mai sunt 220 de saci de numarat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a castigat alegerile si atunci, in momentul in care se desfiinteaza SIIJ, se desfiinteaza si aceasta ancheta”, a spus Ciolacu la TVR1.

El a adaugat ca PSD va strange semnaturi pentru organizarea unui referendum si pentru organizarea de alegeri la Sectorul 1.

„Presupun ca doamna Clotilde nu e bolsevica, ca pe timpul lui Stalin, nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara, isi va da demisia. Va pleca. SIIJ nu se va desfiinta pana ancheta va fi finalizata”, a afirmat el.