Intra in contact cu noi

Sectorul 6

Primarul Ciucu le spune bucurestenilor ce nu vor sa auda: ”Înainte de a vă lua masina sa va asigurati ca aveți unde o parca”

Publicat cu

pe

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, provoacă o dezbatere aprinsă în mediul online, din cauza locurilor de parcare.

Într-un răspuns, pe pagina personală de Facebook, Ciucu îndeamnă cetățenii să își achiziționeze mașini doar după ce se asigură că au și un loc de parcare.

”Ordinea logica este ca inainte de a vă lua masina sa va asigurati ca aveți unde o parca nu a o lăsa la întâmplare pe spațiul public. Nu ne mai facem bine cu astfel de mentalități.”, scrie Ciprian Ciucu.

Sectorul 6

Sector 6: Primarul Ciprian Ciucu anunță că Centrul de recuperare Floare Roșie din Militari este gata

Publicat cu

pe

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu anunță deschiderea Centrului Floare Roșie din Militari, care oferă servicii medicale de kinetoterapie, fizioterapie și balneologie.

Liberalul a precizat că Centrul Floare Roșie este dotat cu aparatură noua în valoare de 284.000 de lei, bani ce provin de la Centrul ”Sfântul Nectarie”.

”La noua bază de recuperare tratăm diverse afecțiuni atât ale copiilor, cât și ale adulților, iar capacitatea este de 100 de persoane pe lună. Oricine poate beneficia de servicii începând cu 1 iulie, când vom definitiva documentația cu Casa Națională de Sănătate. Noul centru de recuperare oferă tratamente gratuite, decontate, dacă veniți cu bilet de trimitere de la medicul familie către specialist.”,  a declarat primarul liberal Ciprian Ciucu.

Reclama
Continua sa citesti

Sectorul 6

Ciprian Ciucu: Sectorul 6 are de azi un nou parc, de aproximativ 5 hectare

Publicat cu

pe

Parcul Liniei, construit în Sectorul 6 de-a lungul unei foste linii de tren din cartierul Militari, a fost inaugurat joi, de Ziua Internaţională a Copilului, de către primarul Ciprian Ciucu, informează Agerpres.

„Sectorul 6 şi Bucureştiul au de azi un nou parc. Unul de aproximativ 5 hectare, care reprezintă Faza I. Vom continua imediat cu Faza II şi vom ajunge la 8 hectare, astfel că vom avea cel mai mare parc din Bucureşti deschis după 1989. Faza II va începe luna viitoare, când începem să curăţăm terenul. Sper să fie gata până la sfârşitul anului, depinde foarte mult de perioada de curăţare a terenului, asta ne mănâncă cel mai mult timp. Dacă nu, în primăvara anului viitor, cel mai târziu. Iar tot de anul viitor continuăm cu Faza III, de 80.000 mp, care sper să fie gata până la sfârşitul anului 2024. Va fi un parc de 4,2 km lungime care va conecta Valea Cascadelor cu zona Doina Cornea, unde este şi AFI Cotroceni. Va fi cel mai lung parc liniar din România cel puţin”, a declarat primarul Ciprian Ciucu la inaugurarea Fazei I a Parcului Liniei.

Parcului Liniei are o suprafaţă de 45.000 mp şi aproximativ 630 de metri liniari. Conţine: două terenuri de baschet a câte 565 mp fiecare; un skatepark; o fântână Drydeck 8×8 cu plăci din granit; 104 băncuţe; 53 de coşuri de gunoi; cinci cişmele; 12 hamace şi 18 fotolii de tip puf; sistem automatizat de irigaţii; un loc de joacă mare, de 1,932 mp, împărţit pe trei categorii de vârstă: 1-5 ani (9 echipamente), 3-8 ani (14 echipamente), 4-14 ani (9 echipamente); patru toalete care se autoigienizează. În spaţiul parcului s-au plantat 1.807 arbori şi arbuşti şi 3.022 flori. Suprafaţa gazonului este de 22.000 mp. Valoarea investiţiei este de 13,5 milioane de lei.

Continua sa citesti

Sectorul 6

Util: Primăria Sectorului 6 a oferit 50 de locuri de parcare pentru biciclete

Publicat cu

pe

Primăria Sectorului 6 a oferit 50 de locuri de parcare pentru biciclete pe strada Fabricii.

”La începutul lunii am dat în folosință alte 50 de locuri: 25 în parcarea de pe Aleea Băiuț și alte 25 în cea construită pe strada Zboina Neagră. Pentru a fi eficiente energetic, toate trei au montate panouri solare. Până la finalul anului, avem în plan să finalizăm alte zece parcări de biciclete, cu un total de 500 de locuri, în diferite zone din Sectorul 6.”, a declarat primăria sectorului 6.

Continua sa citesti
Reclama
Sectorul 614 ore in urma

Sector 6: Primarul Ciprian Ciucu anunță că Centrul de recuperare Floare Roșie din Militari este gata

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu anunță deschiderea Centrului Floare Roșie din Militari, care oferă servicii medicale de kinetoterapie, fizioterapie și...

Politica23 de ore in urma

Robert Negoita raspunde acuzatiilor ANI: ”O fumigenă, nu are nicio fărâmă de adevăr”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat joi, la Digi24, că acuzațiile pe care i le aduce ANI sunt „fumigene” și a...

Transport2 zile in urma

Viceprimarul Bucurestiului: Autobuze electrice pentru traseele de noapte din Capitală – investiție de 50 milioane euro

Stelian Bujduveanu, viceprimarul municipiului București, a transmis lansarea în licitație publică pentru achiziția a 70 de autobuze electrice noi. Valoarea...

Bucuresti2 zile in urma

Nicușor Dan: ”Aşa înţelegea să facă administraţie fostul primar, Gabriela Firea: fără acte sau cu acte întocmite ulterior derulării contractului”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că se caută soluţii pentru proprietarii de locuinţe din zece clădiri rezidenţiale la...

Bucuresti2 zile in urma

Incendiu de proportii in sudul Bucurestiului

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbunit la un centru de colectare al deșeurilor, în zona de sud a Capitalei. Incendiul...

Politica3 zile in urma

Nicusor Dan vrea sa continue la Primăria Bucureștiului: Situaţia mea e mai bună decât în 2020. Doresc să candidez din partea dreptei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că, în prezent, are o susţinere mai mare din partea bucureştenilor decât avea în 2020...

Reclama

La mare cautare

%d blogeri au apreciat: