Primaria sotului Gabrielei Firea cumpara MASINA DE LUX din banii contribuabililor! Prin negociere directa!

0
499

Primăria Voluntaria a cumpărat o limuzină de peste 32.000 euro/fără TVA din banii de la buget.

<

Conform unui anunţ de licitaţie, oficialii Primăriei Voluntari au finalizat procedura de achiziţie, prin negociere fără anunţ de participare, autovehicul Volkswagen Passat. Licitaţia derulată de Primăria Voluntari a fost câştigată de Porsche Inter Auto Romania, care furnizează o maşină Volkswagen Passat, Primăriei Voluntari contra sumei de 144.314 lei, fără TVA, estimarea iniţială a valorii contractului era de 158.228 lei, fără TVA.

„Ansamblul ofertelor prezentate ca raspuns la o licitatie deschisa, la o licitatie restransa sau la un dialog competitiv a fost neconform sau inacceptabil. Au fost luate in considerare la negocieri doar ofertele care au respectat criteriile de selectie calitativa”, este justificarea alegerii procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare de către Primăria Voluntari, citat de Capital.ro.

Conform site-urilor de specialitate, un autoturism Volkswagen Passat, cu o valoare de circa 32.000 euro, fără TVA, are dotări opţionale foarte aproape de modelul Passat Highline-2.0 TSI 280CP 4×4.