Revelionul Bucurestiului va fi organizat in acest an in Piata George Enescu. Aceasta se va uni cu Piata Revolutiei, permitand participarea a 50.000 de persoane la petrecerea in aer liber.
Decizia de a organiza Revelionul in aceasta locatie a fost luata deoarece, in Piata Constitutiei, se desfasoara, pana in aceasta seara, Targul de Craciun, iar pregatirea unui eveniment de complexitatea Revelionului necesita cinci zile de pregatire, a explicat primarul Capitalei, anunta bucurestifm.ro.
Cat despre costurile petrecerii din noaptea dintre ani, Gabriela Firea a declarat ca onorariile artistilor si band-urilor participante se ridica la 200.000 de euro, in timp ce restul pregatirilor, scena, cu lumini si sonorizare, focul de artificii de la miezul noptii, ambulantele etc, ar costa inca 500.000 de euro. Cu toate acestea, costul petrecerii de Revelion ar fi mai mic decat cel al petrecerii de acum doi ani, a precizat edilul sef.
Gabriela Firea i-a invitat pe bucurestenii care nu au plecat din oras si pe turistii aflati in Bucuresti sa participe la Revelionul Bucurestiului, care se va desfasura intre orele 17:00 – 01:00. Pe scena din Piata George Enescu, vor urca cei mai in voga artisti ai momentului, de la Delia, Loredana, Stefan Banica Junior, Pepe, Proconsul, Holograf, Vunk, Camioane in Multime, pana la BUG Mafia sau Corina.
Petrecerea va lansa si un nou concept, numit „Selfie de Bucuresti”. Participantii isi pot face un selfie, impreuna cu familia si prietenii, si vor aparea pe ecranele montate in Piata George Enescu, a explicat Gabriela Firea.
Primarul Capitalei a tinut sa dea asigurari ca Municipalitatea, impreuna cu institutiile specializate ale statului, este in masura sa garanteze siguranta participantilor la Revelionul Bucurestiului.
Important de mentionat este si faptul ca evenimentul impune restrictii de circulatie. Acestea se vor aplica pe strazile din jurul Pietei George Enescu.

<
Transparenta face diferenta