Pretul locuintelor in Bucuresti a scazut in iunie! Vezi cartierele cu cele mai ieftine apartamente!

0
544

Perioada concediilor a adus în iulie o scădere de 0,75% sau 600 de euro a preţului mediu al apartamentelor vechi cu trei camere faţă de luna anterioară, dar preţurile rămân în continuare cu 3,7% sau 3.000 de euro mai mari faţă de perioada similară a anului anterior, potrivit indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

<

„Evoluţiile pe cartiere arată scăderi generalizate, cu ex­cep­ţia Berceniului, 1 Decembrie, Moşilor şi Ştefan cel Mare. La cel din urmă creşterea poate veni şi din listări noi“, au spus re­prezentanţii Coldwell Banker.

Potrivit firmei de con­sultanţă, anul trecut, în iulie şi august s-au consemnat medii mai mici comparativ cu mai-iunie şi septembrie-octombrie, în condiţiile în care pe timp de vară locuinţele se ieftinesc.
Cea mai mare creştere de preţ, de 7.000 de euro, faţă de luna iunie, s-a întâlnit în zona Ştefan cel Mare, scumpirea fiind de aproape 9% comparativ cu luna anterioară şi peste 16% faţă de perioada similară a anului trecut.