Asa arata cladirea Primariei Municipiului Bucuresti de pe Bulevardul Elisabeta, dupa consolidare si restaurare.
Sala de Consiliu este transformata intr-un buncar, fara ferestre, fiind mult micsorata fata de forma ei initiala. Culoarele, de asemenea, cu ferestrele astupate, sunt intunecoase, cu peretii imbracati in lambriuri maro, care le dau aspectul lugubru al unui imens cavou, anunta bucurestifm.ro.

Potrivit consilierului municipal Roxana Wring, restaurarea cladirii istorice a Primariei Capitalei nu a tinut cont de principiile care stau la baza restaurarii unui monument istoric de clasa A.
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a recunoscut ca exista deficiente in ceea ce priveste lucrarile realizate la sediul istoric al Primariei Capitalei, mai ales in ceea ce priveste finisajele. Insa, actuala administratie, instaurata in luna iunie, a grabit finalizarea lucrarilor, pentru ca aparatul Municipalitatii sa poata fi mutat in sediul de langa Cismigiu, in acest an.

Altfel, mutarea ar fi avut loc abia in vara anului viitor, a precizat Firea. Ea si-a exprimat speranta ca, in ianuarie, deficientele vor fi remediate, chiar daca functionarii vor trebui sa lucreze, un timp, in conditii de santier.

<