Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat, joi dimineață, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de conflict de interese.
Fostul primar al Sectorului 4 a menţionat  la sediul Parchetului General că fiul său nu a avut de câştigat din contractele de care a beneficiat pe perioada când el era primar.

ANI susține că, în perioada 2013 – 2015, Cristian Popescu Piedone a semnat, în calitate de primar, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” și „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale.

Mai mult decât atât, mai spun inspectorii, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp. Însă, în urma măsurătorilor efectuate a rezultat că aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp.
În urma constatării conflictului de interese penal, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

<
Transparenta face diferenta