Acasă Bucuresti Perchezitii MASIVE in Bucuresti si alte patru judete! Mascatii cauta LINGOURI de...

Perchezitii MASIVE in Bucuresti si alte patru judete! Mascatii cauta LINGOURI de aluminiu!

512
In această dimineaţă, poliţiştii din Olt efectuează 20 de percheziţii în municipiul București și în 4 județe, într-un dosar în care se fac cercetări pentruevaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Miercuri, 11 mai, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt efectuează 20 de percheziţii domiciliare, în municipiul București și județele Olt, Dolj, Ilfov și Brașov.
Activitatățile se desfășoară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei, scrie stiripesurse.ro.

Din cercetări a reieșit că, administratorul unei societăți comerciale ar fi evidenţiat în contabilitate achiziții fictive de lingouri de aluminiu de la firme de tip ,,fantomă” și nu ar fi înregistrat, în întregime, veniturile obţinute.
La acțiune participă și polițiști din cadrul Poliției Capitalei și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dolj, Ilfov și Brașov, precum și jandarmi.

<