Nord City – cel mai nou proiect imobiliar din Pipera, langa showroom-ul Porsche!

0
1405
Zona de nord a Capitalei ramane cel mai fierbinte hub Imobiliar la ora actuala, in contextul unei cereri solide de locuinte noi, aproape de cea mai mare aglomerare office din Romania, zona Pipera- Aviatiei. Pe fondul unei cereri sustinute a „corporatistilor” si lipsa stocului de locuinte noi in zona Pipera-Aviatiei, se lansează proiecte rezidentiale noi, care sa satisfaca cererea crescuta din nord, anunta economica.net.
Nord City este cel mai nou ansamblu rezidential din zona Aviatiei-Pipera, ce a fost demarat la sfarsitul anului 2016 si urmeaza sa fie livrat in primul trimestru din 2018. Nord City are un amplasament foarte bun, pe Bld. Pipera, in imediata proximitate a showroomului Porsche Nord si a cladirilor de birouri din zonă, cu un acces facil catre Metrou Aurel  Vlaicu si Parcul Herastrau, dar si catre centrele comerciale Promenada Mall, Baneasa Shopping City sau institutii de invatamant de prestigiu ca British School of Bucharest, Scoala Americana, Scoala Germana,  Liceul Francez sau Liceul Jean Monnet.
Dezvoltarea urmeaza sa includa aproximativ 96 de apartamente premium in prima faza a proiectului, cu un concept de dezvoltare modern si o arhitectura ce va seta un nou standard locativ pentru Nordul Bucurestiului. Astfel, Nord City vine cu un nou concept de locuire “Smart Quality Living”, definit atat prin compartimentarea inteligenta, mixul de materiale de calitate cat si prin facilitatile puse la dispozitie locatarilor ca spatii verzi, gradini interioare, locuri de joaca pentru copii si parcari subterane.
„Nord City aduce un suflu nou zonei Bld Pipera-Aviatiei, fiind alegerea fireasca de locuire pentru  angajatii care lucreaza la corporatiile din cladirile de birouri, atat pentru faptul ca reduce semnificativ timpul pierdut intre casa si birou, cat si pentru ca seteaza un standard de viata: Smart Quality Living”, afirmă reprezentanţii R&D Advisers, agentul exclusiv al proiectului.
Citeste mai multe pe economica.net.