Acasă Politica Nicusor Dan ii raspunde PSD-istului Toni Grebla: ”Nu s-au crăpat aleile din...

Nicusor Dan ii raspunde PSD-istului Toni Grebla: ”Nu s-au crăpat aleile din acest an de mandat. Nu s-au îndoit gardurile în acest an de mandat”

222

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, că unele dintre aspectele care îl nemulţumesc pe prefectul Capitalei, Toni Greblă, referitor la aspectul Parcului Cişmigiu persistă de ani, iar municipalitatea a demarat demersuri pentru a remedia situaţia.

„Lucrurile acestea, câteva dintre ele, aşa cum le-a constatat, sunt acolo de ani de zile. Nu s-au crăpat aleile din acest an de mandat. Nu s-au îndoit gardurile în acest an de mandat. Nu s-a rupt Podul Mare în acest an de mandat. Noi am început cu lucrurile cele mai grele: podul, cuva lacului. Avem buget pentru alei, pentru schimbarea locurilor de joacă. (…) Atribuţia lui asta este – să se respecte legea în Bucureşti şi nu a făcut nimic în Inspectoratul de Stat în Construcţii de un an de zile sesizat cu nelegalitatea PUZ-urilor de sector, prin care dispar sute de hectare de spaţiu verde. Nu a făcut nimic să constate că Inspectoratul de Stat în Construcţii nu şi-a făcut treaba. Asta e treaba domnului prefect. Aşa, să dăm opinii despre cum arată oraşul poate oricine”, a afirmat Nicuşor Dan, la Realitatea TV.

În opinia sa, la mijloc ar putea fi „o mişcare politică”.

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat, miercuri, după un control efectuat în Parcul Cişmigiu, că a identificat multiple probleme, de la modul general în care arată, de parcă „ar fi abandonat de câţiva ani”, până la aspectul intrărilor, gardurilor, arborilor şi al chioşcurilor.

<