Acasă Politica La indicatiile PSD-ului si Gabrielei Firea, prefectul Capitalei se duce sa verifice...

La indicatiile PSD-ului si Gabrielei Firea, prefectul Capitalei se duce sa verifice gainatul in Parcul Cismigiu

105

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a început un control în Parcul Cișmigiu după plângerile cetățenilor și articolele din presă, potrivit unui comunicat al prefecturii.

Parcul Cișmigiu, unul dintre cele mai mari din București, e gestionat de Primăria București și este într-o stare avansată de degradare. Multe bănci sunt rupte și pline de găinaț, ciorile sunt omniprezente, locurile de joacă sunt degradate, aleile sunt crăpate.

Parcul Cișmigiu este situat exact peste drum de sediul Primăriei București, în centrul Capitalei.

”Având în vedere numeroasele sesizări ale cetățenilor, semnalele apărute în mass-media și apelurile repetate făcute către autoritățile publice locale, Prefectul Municipiului București, Toni Greblă, a decis să declanșeze, miercuri, 13.07.2022, o acțiune de control în Parcul Cișmigiu. Prefectul Toni Greblă și o echipă mixtă de control vor inspecta Parcul Cișmigiu, măsurile luate în urma acestei acțiuni urmând să fie anunțate public”, arată comunicatul prefecturii.

Din echipa de control fac parte reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, ai Agenției pentru Protecția Mediului București, ai Comisariatului Reginal pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București – Ilfov și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

<