Acasă Bucuresti N-o sa-ti vina sa crezi cine este aceasta femeie care CERSESTE la...

N-o sa-ti vina sa crezi cine este aceasta femeie care CERSESTE la metrou! Are studii superioare si a picat in teapa rechinilor imobiliari!

Transparenta face diferenta

O femeie din Capitală, pe nume Mihaela Ciovlică, a pierdut tot în urma unei escrocherii imobiliare şi acum este nevoită să cerşească la metrou, la staţiile Dristor 1 sau 2 şi Iancului, cu toate că are studii superioare. Povestea femeii a fost facuta publica de Cancan.ro, care a aflat mai multe detalii legate de situaţia care a adus-o pe o femeie care avea un trai obişnuit într-o situaţie atât de dramatică.

Totul a început acum un an, atunci când mama Mihaelei Ciovlică a murit. Mihaela Ciovlică a cumpărat o casă, dar susţine că actele acesteia erau false şi că notarul care a autentificat această tranzacţie a comis un fals.
Femeia spune că a pierdut totul şi că rudele sale, care sunt înstărite, nu vor să audă de ea.

<

„Eu rude am, verişoara mea, fiica mamei mele, nu mă mai cunoaşte. Are 2 apartamente închiriate pe Decebal. Nu reuşesc să vorbesc cu ei. Sora mamei mele nu a mai cunoscut-o pe mama mea după ce mama a semnat o procură, iar acum copiii mătuşei mele au pus mâna pe toată averea”, a povestit pentru Cancan.ro Mihaela Ciovlică.

Femeia locuieşte pe stradă şi cerşeşte, iar în zilele când primeşte mai mulţi bănuţi de la trecători reuşeşte să doarmă câteva ore la un hotel. Cele mai multe nopţi le petrece pe peronul din Gara de Nord şi tremură, pentru că agenţii de pază nu-i permit accesul în sala de aşteptare. Ba mai mult, a fost “sfătuită” de jandarmi să se arunce în faţa trenului.
În prezent, Mihaela Ciovlică este în pericol să moară din cauza frigului. A fost agresată şi de agenţii de pază de la staţia de metrou Dristor, iar câinele, singura fiinţă care i-a rămas alături, a fost bătut şi acum este bolnav.

Oameni binevoitori i-au donat femeii mai multe haine, dar acestea i-au fost furate de către aurolaci, care i-au luat până şi mâncarea pe care a primit-o pentru câine.
Femeia ne-a mărturisit că doreşte să aibă o locuinţă a ei şi să îşi găsească un loc de muncă. Nimeni nu doreşte să o angajeze momentan sau să îi închirieze o cămăruţă pe motiv că este om al străzii şi miroase urât.