Ludovic Orban anunta cum a castigat PNL peste 15.000 de membri in ultima perioada

0
356

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sâmbătă, la Slatina, că s-au înscris în partid peste 15.000 de noi membri de când este el lider al liberalilor.
Orban a susţinut că noii membri sunt „oameni serioşi”, „care stau pe propriile picioare”, iar PNL este partidul care a avut cea mai mare capacitate de înnoire. Liderul liberalilor a admis că „o mică parte” dintre membri PNL au părăsit partidul în ultimii ani.
„O mică parte (dintre membri au părăsit partidul – n.r.) Când îi văd pe ăştia mai cu caş la gură că fac ei campanie – oameni noi, eu vă spun că PNL este partidul care a avut cea mai mare capacitate de înnoire. Numai la Olt, v-a spus domnul Voiculescu, au venit 500 de membri. De când sunt preşedinte al partidului, în PNL s-au înscris peste 15.000 de membri noi. Şi aici e vorba de oameni serioşi, de la fermieri, oameni de afaceri, profesori, medici, avocaţi, arhitecţi, oameni care stau pe propriile picioare, oameni care au o gândire sănătoasă şi oameni care vor progresul societăţii”, a declarat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.
Preşedintele PNL a participat sâmbătă, la Slatina, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL Olt, la care au fost prezenţi membri ai conducerii filialei judeţene de partid, consilieri locali şi judeţeni, preşedinţi de organizaţii locale, deputatul de Olt Gigel Ştirbu, precum şi europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

<