Secretarul General Adjunct al Partidului Național Liberal (PNL), Cristi Barbu, a lansat un atac dur luni la adresa fostului premier Dacian Cioloș, după ce liderul platformei politice MRÎ a criticat formațiunea liberalilor spunând că este un partid învechit din aceeași categorie cu PSD.
Concret, Cristi Barbu i-a transmis lui Dacian Cioloș „să îi fie rușine” pentru că și-a bătut joc de PNL în condițiile în care formațiunea liberalilor umbla prin frig în 2016 pentru a-i face campanie.
„Eu sunt din Teleorman. De când fac politică, la nivel de județ am fost numai în opoziție. Așa am fost și în 2015-2016 în guvernarea Cioloș. La Teleorman o aveam prefect pe doamna Carmen Dan. Pe ea a găsit-o Cioloș, pe ea a lăsat-o până a plecat. Șefii de deconcentrate la fel. PSD de sus până jos. Și cam așa a fost în tot restul țării. Să vii astăzi să tragi de urechi PNL, să scuipi unde numai tu știi ce ai făcut la vremea aceea, mi se pare josnic. Un om cu a cărui poză în mână mergeam zilnic prin frig ca să îi facem campanie și-a bătut, ieri, joc de noi. Rușine să îi fie!”, a scris Cristi Barbu pe Facebook.
Reacția lui Cristi Barbu survine după ce, într-o postare pe pagina personală de Facebook, fostul premier Dacian Cioloş a atacat Partidul Naţional Liberal.
„Din păcate, o spun cu un mare regret, PNL se regăsește în această zonă a clasei politice vechi și refuză cu obstinație să se reformeze și să vină alături de noi într-un proiect de reformare profundă a societății românești. Un proiect cu accent pe bunăstare. Ei așteaptă să cadă PSD natural și ei să le ia locul. Experiențele din 1996 cu CDR și din 2004 cu Alianța DA ne-au arătat că nu funcționează acest model”, a scris fostul premier.
Sursa: PSNews.ro

<
Transparenta face diferenta