Acasă Politica Lovitura cu care Nicusor Dan i-a DEPASIT pe Firea si Predoiu!

Lovitura cu care Nicusor Dan i-a DEPASIT pe Firea si Predoiu!

468
Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Generala a Bucurestiului, a primit donatii in valoare de 782.296 lei pentru campania electorala pentru alegerile locale de luna viitoare, anunta USB, intr-un comunicat remis redacției.
Nicusor Dan le cere Gabrielei Firea si lui Catalin Predoiu sa faca publice donatiile primite in campania electorala.
Donatiile au fost realizate prin contract notarial si prin platforma online Salvatorii.ro, prin care orice cetatean roman poate face o donatie care sustine campania pentru castigarea alegerilor la Primaria Bucurestiului. 706500 lei au fost obtinuti prin contract notarial, in timp ce platforma online a adus pana in prezent 75796 lei. Donatiile online au variat intre 10 si 10.000 de lei”, arata USB.
Conform comunicatului citat, USB ar fi cheltuit in campania electorala 128.805 euro:
– Cheltuieli operationale – 9.206 euro
– Corturi – 20.137 euro
– Promotori 28.231 euro
– Cheltuieli de marketing 8.350 euro
– Publicitate online – 41.492   euro
– Publicitate outdoor – 21.389  euro
„Astazi incepe oficial campania electorala si vreau sa le multumesc tuturor celor care au donat pana acum si care ne sustin pentru castigarea alegerilor. Vom publica in continuare sumele pe care le vom primi si le cer Gabrielei Firea si lui Catalin Predoiu sa faca la fel. E un gest firesc de respect pentru oamenii carora le cer votul”, a declarat  Nicusor Dan, presedintele USB.
<