Acasă Imobiliare Legea darii in plata a SCUMPIT SEMNIFICATIV apartamentele in Bucuresti!

Legea darii in plata a SCUMPIT SEMNIFICATIV apartamentele in Bucuresti!

590
Legea dării în plată şi epuizarea fondurilor pentru ,,Prima Casă” scumpesc apartamentele în marile oraşe. Preţurile au crescut, în medie, cu 6,5% şi se apropie de nivelul de dinainte de criza financiară. Clujul conduce detaşat în topul majorării. Acolo, prețul mediu pe metru pătrat trece de o mie de euro, fiind urmat de Bucuresti.

La sfârşitul anului trecut, preţul apartamentelor era în medie 951 de euro pe metru pătrat. În numai trei luni, valoarea lor a crescut considerabil în toată ţara.
Clujul e de departe lider la acest capitol. Suma medie solicitată de proprietari a crescut cu 7,2%, de la 1.117 euro pe metru pătrat la finele lui decembrie 2015, până la 1.197 de euro pe metru pătrat în martie anul acesta.
În orașul de pe Bega, valoarea medie a unui apartament s-a majorat cu 5,3% în primul trimestru al anului, până la 990 de euro pe metru pătrat util.
Preţul apartamentelor a ajuns în acestă primăvara la nivelul din 2006, iar specialiştii atrag atenţia că intrăm din nou pe o pantă ascendentă.
În Capitală, preţurile au avansat cu 3,3% în primul trimestru al anului. O locuinţă se vinde aici cu puţin peste 1.100 de euro pe metru pătrat.
În orașul de la malul mării, costurile pentru un apartament au crescut cu 3,2% în primele trei luni din 2016. Un apartament se vinde cu 917 euro pe metru pătrat.

<