Conform unui comunicat al Poliției, bărbatul împușcat este polițist în Capitală, dar se afla în concediu în Argeș.
„În cursul acestei nopţi, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către personalul medical al Spitalului Curtea de Argeş cu privire la faptul că, la secţia Urgenţe a acestei unităţi medicale, a fost prezentat un bărbat de 28 de ani din Muşăteşti, cu plăgi împuşcate, posibil a proveni de la o armă de vânătoare”, se precizează în comunicat.

<
Conform aceleiaşi surse, din primele verificări a rezultat că incidentul s-a produs pe raza localităţii Muşăteşti, într-o zonă împădurită.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor şi luării măsurilor legale ce se impun. (…) De asemenea, menţionăm faptul că poliţistul se afla în concediu de odihnă”, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.
Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.
Știre inițială:
Un polițist din București, detașat în Argeș, pentru a păzi o pădure unde acționau braconieri, a fost împușcat.
Din primele informații, polițistul a fost rănit foarte grav și a fost transportat la un spital din Capitală.
Conform Realitatea TV, polițistul este în stare foarte gravă.

 Se pare că polițistul a fost împușcat de niște oameni care vânau în zonă. Deocamdată nu se știe dacă a fost împușcat accidental sau cu intenție.
Transparenta face diferenta