Klaus Iohannis a avut o noua intalnire cu presedintele SUA, Donald Trump. In acelasi timp, Dancila nu este recunoscuta ca premier al Romaniei in intalnirile pe care le are si ea in SUA.
„Alaturi de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la receptia oferita in onoarea sefilor de delegatii participanti la Adunarea Generala a ONU”, a scris Iohannis pe Facebook.

<
 Viorica Dancila a anuntat, triumfatoare, marti, ca s-a intalnit, in cadrul vizitei din SUA, cu secretarul american al Energiei, Rick Perry. Acesta insa a postat un mesaj pe Twitter in care spune ca s-a intalnit doar cu ministrul de Externe al Romaniei, Ramona Manescu, in conditiile in care si Dancila se afla la masa.

„Eu si ambasadorul SUA la UE am avut o intalnire productiva cu ministrul de Externe al Romaniei, Ramona Manescu”, a anuntat Perry pe Twitter. Nimic despre faptul ca in fata sa se afla cineva mult mai important, teoretic, decat Manescu, adica premierul Romaniei. Rick Perry ori a ingnorat-o intentionat pe Dancila ori pur si simplu nu a stiut ca in fata sa se afla insusi premierul roman.

Transparenta face diferenta