In Bucuresti lucrau in avocatura si castigau BINE! N-au mai suportat agitatia si au DAT TOTUL pentru o pensiune SUPERBA de langa Sibiu!

Alexandra şi Liviu Iacob au aproape un an de zile de când au primit primii „musafiri“ în Reveria Guesthouse, o casă de oaspeţi situată în satul Alma Vii, judeţul Sibiu, acesta fiind de altfel locul în care cei doi au decis să se retragă după 20 de ani de „viaţă şi muncă în Bucureşti.“
„Am simţit că nu mai putem, că nu mai avem aer, că nu mai avem timp pentru noi. Simţeam nevoia unei schimbări majore, deoarece stresul ajunsese la cote alarmante. Este adevărat ca Bucu­reş­tiul ne-a dat foarte mult: locuri de muncă, ve­nituri mari şi posibilitatea de a face cu viaţa noas­tră cam tot ce ne-am dorit. Însă, în aceeaşi măsură, Bucureştiul ne-a luat foarte mult. Alexandra, de profesie jurist, a renunţat la jobul dintr-o compa­nie multina­ţio­nală, iar eu am renunţat (par­ţial) la avocatură“, spune Liviu Iacob, proprietarul Reveria Guesthouse.
Cei doi au cumpărat casa în 2014 şi au ales-o pentru că deşi proprietatea nu fusese locuită timp de 20 de ani, structura de rezistenţă a acesteia era neafectată.
„Starea bună a ca­sei s-a datorat şi proprie­ta­rului aces­teia (un bătrân sas), care a mai venit în România şi a mai în­­grijit de casă în tot acest răstimp.“
Image result for alma vii sibiu
Citeste continuarea pe zf.ro.