Veranda Mall, centrul comercial din zona Bucur Obor din Capitală, si-a deshis oficial portile si isi asteapta clientii.
Mallul, controlat de familia Pogonaru, se alătură peisajului bucureştean care a mai primit şi la început de septembrie un alt mall, ParkLake în zona Titan. În zona Bucur Obor din sectorul 2 al Capitalei nu există niciun centru comercial modern şi niciun mall. Există însă magazinul Obor.
A fost deschis Veranda Mall Obor, cel mai asteptat proiect comercial de pe finalul anului: cum arata pariul de 60 mil. euro al familiei Pogonaru [FOTO]

<

“Din studiile pe care le-am realizat, raportandu-ne la o populatie de 430.000 de locuitori ce se afla in vecinatatea proiectului Veranda Mall, estimam un trafic zilnic de aproximativ 20.000 de persoane. La deschidere asteptarile ne-au fost date peste cap si exista premisele unei evolutii in acest sens”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda si fiul omului de afaceri Florin Pogonaru, cunoscut mediului de business pentru investitiile in industria maselor plastice, real-estate si pentru plasamentele in piata de capital.

Veranda are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătraţi. Principalele ancore sunt hipermarketul Carrefour (10.000 mp) şi magazinul H&M (2.200 mp), alături de care se mai gasesc peste 100 de magazine, restaurante şi cafenele, anunta Mediafax.

Printre brandurile de fashion prezente în Veranda se numără H&M, CCC, Deichmann, Piazza Italia sau Pimkie, alături de care se va afla şi retailerul german C&A, care va ocupa o suprafaţă de peste 1.600 de metri pătraţi. Altex, reţeaua naţională de electronice, electrocasnice şi IT&C, deschide în centrul comercial un magazin de 600 de metri pătraţi.

Centrul comercial are o parcare de 1.200 de locuri şi un spaţiu verde de 15.000 de metri pătraţi, care iarna va găzdui un patinoar şi un târg de sărbători, iar vara este destinat relaxării şi petrecerii timpului liber.
Investiţia totală în acest mall este de 60 mil. euro, potrivit ultimelor date.

Foto: Hoinaru.ro / Wall-street.ro

Transparenta face diferenta