IKEA incepe distributia catalogului IKEA 2019 in tot Bucurestiul

0
655

Retailerul suedez IKEA a anunţat că mâine va începe distribuţia catalogului IKEA 2019 în peste 800.000 de case din Bucureşti şi împrejurimi.

<

Cea de-a 13-a ediţie a catalogului IKEA pentru România şi a 68-a la nivel global, celebrează viaţa acasă şi ne invită să privim în cea mai mare „casă deschisă”.
Noul catalog IKEA are o structură diferită faţă de anii anteriori. În primul rând, coperta are un design nou şi include o ramă albă, inspirată de cataloagele IKEA din anii 1980. Apoi, conţinutul din această ediţie se axează pe şapte case, fiecare cu poveşti noi şi inspiraţie pentru viaţa de zi cu zi: cupluri de vârste diferite, familii numeroase şi familii mici care locuiesc alături de colegi de apartament sau oameni care locuiesc singuri în spaţii foarte mici.
„La IKEA ne dorim să aducem idei şi inspiraţie care se potrivesc alegerilor celor mai mulţi oameni. Prin urmare, anul acesta am creat interioare complete şi ne-am îndepărtat de conceptul camerelor individuale prezentate până acum în catalog,” spune Theodor Nica, Communication and Interior Design Manager IKEA Băneasa.
Pentru a crea casele din Catalogul 2019, s-a început de la studiul IKEA Life at Home Report, care are la bază rezultatele studiilor IKEA realizate în toată lumea. S-a constatat că a avea „prea multe lucruri” este o mare problemă pentru stilul de viaţă modern. Prin urmare, două dintre case prezintă soluţii de organizare a obiectelor şi amintirilor. Între cele şapte case se află un studio de 16 metri pătraţi, precum şi o casă dedicată stilului de viaţă sustenabil, toate create cu ajutorul soluţiilor IKEA.
Pe lângă catalogul de anul acesta, au fost anunţate o parte dintre colecţiile limitate IKEA care vor fi lansate în magazinele IKEA anul acesta. Noua colecţie GRATULERA a fost lansată cu ocazia aniversării de 75 de ani de IKEA şi aduce în magazine unele dintre cele mai populare produse IKEA din anii 1950-1960, 1970-1980 şi 1990-2000. Prima parte a colecţiei a ajuns deja, în timp ce următoarele două vor fi lansate în octombrie, respectiv decembrie.
Catalogul IKEA 2019 are aproximativ 300 de pagini, este tradus în 37 de limbi şi distribuit în 50 de ţări, în 190 de exemplare.