Acasă Stirile Zilei Gigi Becali face un SCANDAL MONSTRU dupa ce Steaua a castigat Cupa...

Gigi Becali face un SCANDAL MONSTRU dupa ce Steaua a castigat Cupa Ligii!

516
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, după câştigarea Cupei Ligii Adeplast, că l-a deranjat atitudinea echipei, el menţionând că nu trebuia să ajungă să aibă emoţii atât de mari şi subliniind că gruparea sa ar fi putut pierde 400.000 de euro, scrie News.ro.
„Nu e în regulă (jocul), dar asta e situaţia, nu avem ce să facem. Dacă au salariile asigurate ce problemă au ei că puteam să pierdem 400.000 de euro?
Ce contează pentru ei? M-a deranjat atitudinea echipei, normal trebuia să câştigăm, să nu avem emoţiile astea, pentru că sunt 400.000, nu trofeul. Ce să fac cu trofeul? Sunt 400.000 de euro pe care îi puteam pierde. Un meci ca ăsta dacă îl pierzi te face să te descurajezi, să nu mai investeşti în fotbal. Nu trebuia să se întâmple aşa. Până la urmă să zicem să l-au luat ca pe un meci de antrenament, dar să vedem pe viitor”, a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat însă că prestaţia lui Achim i-a plăcut: „Mi-a plăcut Achim, e un jucător care m-a încântat”
Întrebat dacă se gândeşte să mai aducă jucători la echipă, Becali a răspuns: „Niciunul. Doamne fereşte să le mai dau eu bani de la mine”.
Formaţia Steaua a câştigat pentru a doua oară consecutiv Cupa Ligii Adeplast, după ce a învins, duminică, cu scorul de 2-1 după prelungiri, echipa Concordia Chiajna, în finala disputată pe Arena Naţională.

<