Acasă Monden Gigi Becali chemat la audieri la Sectia 2 de Politie dupa ce...

Gigi Becali chemat la audieri la Sectia 2 de Politie dupa ce a amenintat un jurnalist!

Transparenta face diferenta

Gigi Becali a fost audiat miercuri, la Secţia 2 de Poliţie, în cazul plângerii penale pe care un jurnalist i-a făcut-o pentru ameninţare. Finanţatorul FCSB nu a ieşit, însă, deloc îngrijorat de la audieri, ci cu zâmbetul pe buze şi… cot la cot cu anchetatorul Cornel Ivănuş şi cu colegul acestuia, potrivit CanCan.
Paparazzi l-au surprins pe anchetatoru Ivănuş în timp ce îl conducea, galant, pe Becali la Maybachul care era parcat chiar în faţa uşii secţiei de poliţie.
Cei de la CanCan scriu că lucrurile au mers şi mai departe, iar colegul anchetatorului Cornel Ivănuş s-a transformat, pentru câteva momente, într-un veritabil agent de circulaţie. Mai exact, bărbatul a oprit câteva maşini care circulau pe banda întâi, pentru ca Becali să poată ieşi în siguranţă din parcarea secţiei.
Gigi Becali a fost audiat după ce procurorii au înregistrat un dosar penal împotriva lui. Demersul vine după ce un jurnalist a depus o plângere penală de ameninţare împotriva finanţatorului FCSB, iar Becali are calitatea de făptuitor.

<

„Urmare a plângerii formulate de dumneavoastră, vă comunicăm faptul că s-a înregistrat dosarul penal împotriva făptuitorului Becali George, iar dosarul a fost înaintat la Secţia 2 Poliţie pentru a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 206, art. 368 şi 369 Cod Penal (ameninţare, instigare la ură rasială – n.r.)”, arată procurorii.

Jurnalistul a scris în plângere că Becali a lansat la adresa lui ameninţări cu violenţa fizică în timpul unei întâlniri cu mai mulţi ziarişti.

„Cu ăştia nu se poate decât ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca să ştie de frică, că nu ştiu….Şi dacă tot o ţin aşa, s-ar putea să se rezolve problema altfel. Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, că altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoţi la capăt cu ei… Sau bătuţi, bătuţi, bătuţi până când… numai în spitale să stea. Aşa se poate rezolva, altfel n-avem cum! Trebuie terminaţi în ţara asta, trebuie terminaţi… Filmat şi pe ei, dar pe la urgenţă prin perfuzii… Nu mai sunt ăla, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei”, ar fi spus Gigi Becali la întâlnirea respectivă, potrivit CanCan.