Acasă Stiri Bucuresti actualitate Gesturi obscene ale unei persoane strange semnaturi pentru prezidentiale in centrul Bucurestiului

Gesturi obscene ale unei persoane strange semnaturi pentru prezidentiale in centrul Bucurestiului

265

Un barbat care strange semnaturi pentru candidatura la Presedintia Romaniei a deputatului PSD Liviu Plesoianu si-a dat jos chilotii, ziua in amiaza mare, in centrul Bucurestiului.
Cel mai probabil, barbatul a incercat astfel sa isi manifeste dispretul fata de cei care il fotografiau. Fotografiile au fost facute in apropierea statiei de metrou din Piata Romana.
Intr-o alta imagine, barbatul poate fi vazut stand la masuta pentru strans semnaturi.

Intr-o postare pe Facebook, Plesoianu se plange ca persoanele care doresc sa stranga semnaturi sunt oropsite.
„Nu-i lasati sa va manipuleze… Sunteti mult mai multi decat isi permit sa va lase sa credeti!
Daca eu nu reprezint mare lucru si nu sunt un pericol pentru Sistem, asa cum incearca sa va inoculeze, atunci de ce, din data de 23 iulie, s-a dat ordinul de zi pe unitate ca nimic din ce scriu sa nu mai fie preluat si ca aproape toate emisiunile sa fie anulate?
Daca sunt atat de nesemnificativ incat se fac ca ma uita in sondajele comandate sau imi arunca niste procente in doua sondaje din 100, atunci de ce in absolut toate sondajele de pe orice site sau de pe orice pagina/grup de Facebook sunt pe primul loc, de regula la mare distanta de ceilalti, atunci cand dumneavoastra chiar aveti ocazia sa va exprimati?
Daca nu isi fac griji privind candidatura mea, atunci de ce sunt inchise pe banda rulanta conturile celor care ma sustin si care strang sau vor
Foto: Razvan Melinte/Facebook
Sursa: Aktual24.ro

<