FOTO – VIDEO Incendiu DE PROPORTII in Piata Crangasi! Pompierii au inceput EVACUAREA localnicilor!

În momentul de faţă pompierii acţionează cu 16 autospeciale de stingere, 6 autoscări, 2 ambulanţe şi un echipaj de descarcerare, informează ISU. Circulaţia a fost oprită pe strada Munţii Apuseni, în zona Pieţei circulându-se sub dirijarea poliţiştilor de la rutieră. Agenţii le recomadă şoferilor să folosească rute ocolitoare. 
Sursa incendiului a fost localizată, pompierii intervenind în continuare pentru stingerea definitivă a focului, anunta Mediafax.
Incendiu a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, la clădirea pieţei Crângaşi, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate, arde, la ora transmiterii acestei ştiri, faţada clădirii, la partea superioară, cu flacără violentă.

<
La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale de stingere, dar şi trei autoscări. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti- Ilfov, Daniel Vasile, s-au constituit echipe de căutare salvare pentru a evacua oamenii din interior.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, mai multe echipaje de la Capitală şi de la Brigada Rutieră au fost trimise în zonă, traficul rutier fiind restricţionat.