Sărbătoarea ”Zilele Bucureștiului” a fost un real succes pentru municipalitate. Piețele, expozițiile, parcurile și mai ales concertele au fost luate cu asalt de bucureșteni cu ocazia împlinirii a 557 de ani de atestare documentară. 
Vârful de audiență a fost Concertul din Piața Constituției unde au fost peste 40.000 de bucureșteni.

<
Primarul General, Gabriela Firea:

” Multumesc bucurestenilor ca au raspuns in numar atat de mare invitatiei de a sarbatori impreuna 557 de ani de atestare documentara a orasului nostru si ii felicit pentru felul in care au demonstrat ca sunt mandri de Bucuresti”.

Timp de sapte ore, cei mai iubiti artisti pop-rock ai momentului au urcat pe scena impresionanta amplasata in piata Constitutiei: Andra, Stefan Banica Jr, Zdob si Zdub, Holograf, Vunk, Bere Gratis, Sore, Loredana, Ruby, Connect-R, Gabriel Cotabita, Marcel Pavel, Ovidiu Komornyic, Proconsul, Phoenix sau Lidia Buble au incantat publicul cu cele mai cunoscute piese din repertoriul lor.
Atmosfera de sarbatoare a fost completata de opt trupe de teatru de strada, din Spania, Italia sau Franta. Clovni si papusi uriase, fluturi si dansatori luminosi s-au plimbat printre spectatori si au oferit mini-reprezentatii pline de muzica si culoare in Piata Consitutiei si pe strazile alaturate.
content-image

content-image
content-image
content-image

Transparenta face diferenta