Acasă Politica FOTO – Cel mai recent sondaj in Sectorul 6: Independentul Stefan Florescu...

FOTO – Cel mai recent sondaj in Sectorul 6: Independentul Stefan Florescu CASTIGA detasat!

443

Candidatul independent la Primăria Sectorului 6 rămâne preferatul alegătorilor potrivit unui sondaj realizat cu doar două săptămâni înaintea scrutinului din 5 iunie.

Sondajul realizat în perioada 16 – 22 mai, pe un eșantion de 1.170 de persoane, de Asociația „Drumul Taberei”, arată că Ștefan Florescu ar obține 41% din voturi, devansându-l pe unul dintre principalii săi contracandidați, senatorul PSD Gabriel Mutu, cu 6 puncte procentuale.
Pe locul trei în privința intenției de vot se află candidatul PNL, deputatul Răzvan Mironescu, având 14,98 % din opțiunile electoratului, conform sursazilei.ro.

Pe de altă parte, Ștefan Florescu este văzut ca implicându-se cel mai mult în comunitatea sectorului 6 pentru rezolvarea problemelor pe care le întâmpină cetățenii. Astfe, 48,74% dintre cei intervievați spun că Florescu este cel mai implicat, față de Gabriel Mutu, care înregistrează doar 12,66%.
Principiul „la alegerile locale, contează omul (candidatul), nu partidul” funcționează în continuare, astfel că 60% dintre respondenți consideră că numele viitorului primar este mai important decât al partidului care îl susține. Prin aceasta, alegătorii din sectorul 6 întăresc și preferința pentru un candidat independent.
sondaj sector 6
<