Fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteras, iese din puscarie! Cu 3 ani mai devreme

Fostul primar al Sectorului 6 al Capitalei, Cristian Poteraş, va fi eliberat cu 3 ani mai devreme din pușcărie! Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au decis punerea acestuia în libertate și respingerea contestației făcută de către procurori. Decizia judecătorilor este definitivă. Poteraș fusese condamnat, în 2015, la 8 ani de închisoare.

<

Cristian Poteraș a fost condamnat definitiv pe 22 mai 2015 de către magistrații Curții de Apel din București la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul de abuz în serviciu privind eliberarea unor titluri de proprietate pentru terenuri intravilane.

El a fost găsit vinovat pentru modul în care au fost eliberate mai multe titluri de proprietate în cazul unor terenuri intravilane.

La data de 2 martie 2011, Cristian Poteraș a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, împreună cu alți șase funcționari publici din cadrul Primăriei Sectorului 6. Ei au fost acuzați că au retrocedat ilegal, în 2006, șase terenuri din București. Cu o suprafață totală de 119.647 metri pătrați, aceste terenuri valorau 58,2 milioane de euro la momentul respectiv.