Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost reţinut de poliţişti, alături de alte trei persoane, într-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea infractorului, anunţă Poliţia Capitalei. Alături de Mario Iorgulescu au fost reţinuţi şi Marcel Pascu, Francisco Gabriel şi Alexandru Coruţ, precizează aceleaşi surse.

<

Potrivit Can Can, victima, Dragoș, i-a împrumutat lui Mario o sumă de bani pentru ”marfă”, dar acesta a uitat să-i dea banii înapoi. Astfel, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a fost presat să restituie datoria.

Sursa citată precizează că Dragoș era foarte insistent, iar Mario s-a supărat și i-a cerut sfatul lui Marco Calu, un interlop cunoscut. Iar Dragoș, preventiv, s-a orientat către oamenii lui ”Dacian”, rivalii clanului ”Calu”.

Dragoș, fiind supărat că nu și-a recuperat banii, a început să publice diverse mesaje pe facebook ameninițări la adresa lui Marco Calu și restul, care îi țineau partea lui Iorgulescu. Mario nu a mai suportat ”obrăznicia” lui Dragoș și a pus la cale un plan ca să-l pedepsească.

Membrii clanului ”Calu” i-au spus lui Mario să-l sune pe Dragoș și să-l invite acasă la el ca să discute. Imediat după ce a ajuns la domiciliul fiului șefului LPF, Dragoș a fost snopit în bătaie cu pumnii și picioarele, dar și cu un tocător de șnițele.

Imediat după ce și-a revenit din bătaie, Dragoș s-a dus glonț la poliție și a depus o plângere penală. Acest lucru i-a speriat pe membrii clanului ”Calu” împreună cu Mario Iorgulescu.

Pentru a-și retrage plângerea, agresorii i-au oferit lui Dragoș suma de 50.000 de euro, iar victima a fost văzută într-o mașină scumpă, ce valora exact 50.000 de euro, la doar câteva zile după incitent, mai arată sursa citată.