Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, lansează pe piață o ipoteză care arată că planul Dacian Cioloș – premier al PNL este una care decurge de cel puțin șase luni de zile. Firea susține că Dacian Cioloș este ipocrit, pentru că el s-a înțeles cu liberalii și colaborează.

”Cred că Dacian Cioloș este imaginea completă a ipocriziei politice, în care am fost cu toții mințiți că va fi un Guvern cu un mandat de scurtă durată, dar observăm că totul se duce într-o altă direcție.

Am văzut și eu că domnul Cioloș spune că este ușor nemulțumit de faptul că PNL îi folosește imaginea. Să nu-mi spună nimeni că aceste afișe s-au realizat în 10 zile. Este o strategie care durează de cel puțin 6 luni de zile. Contactarea unei agenții de publicitate, o ședință foto, mesajul politic sunt niște proceduri care durează și nu se face în 10 zile.
Noțiunea de tehnocrat și ideea de tehnocrat capătă o conotație negativă pentru că de acum încolo toată lumea se așteaptă ca tehnocrații să dea năvală în politică cu prima ocazie, deși ei au promis altceva.

<

La acest miting au participat 12.500 de persoane, după cifrele Jandarmeriei, nu 30-35000 de persoane, cum visează președintele PNL București. Oricum, acest miting nu va șterge imaginea lăsată de declarațiile ministrului Muncii, Dragoș Pîslaru, care i-a făcut pe români trântori”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Transparenta face diferenta