Candidatul Opozitiei la Primaria Bucuresti, Nicusor Dan, a prins-o pe Gabriela Firea cu o noua minciuna. Aceasta a prezentat date nereale privind bugetul Capitalei pentru a-si explica nerealizarile.

<

„Intr-un interviu de ieri, primarul PSD, Gabriela Firea a mintit din nou bucurestenii, afirmand ca bugetul anual al Primariei Capitalei este de 600 milioane euro pe an.

In realitate, conform executiei bugetare, bugetul Primariei Capitalei a fost:
– 827 milioane euro in 2016
– 844 milioane euro in 2017
– 900 milioane euro in 2018
– 854 milioane euro in 2019.

Primarul PSD, Firea, mai trebuie sa explice bucurestenilor de ce, daca ea stie ca bugetul este de 600 milioane de euro, s-a angajat prin bugetul votat de Consiliul General ca va avea venituri de:
– 1,227 miliarde euro in 2018
– 1,431 miliarde euro in 2019
– 1,519 miliarde euro in 2020.

Nu trece zi fara ca tandemul toxic Firea-PSD sa nu ne ofere o mostra de ceea ce stie sa faca cel mai bine: minciuna, abuz, incompetenta, coruptie.

Sunt optimist ca bucurestenii vor sti sa vada diferenta dintre adevar si minciuna”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Gabriela Firea este mai degraba preocupata de Voluntari, orasul condus de sotul ei, Costel Pandele. Ea a declarat recent ca ce s-a facut in ultimii 20 de ani in Voluntari este „o mandrie nationala”.

„Sunt alaturi de oameni si de aceea niciodata nu ma voi da batuta. Se tot arunca cu noroi in mine ca sunt sotia primarului din Voluntari. Ce s-a facut in ultimii 20 de ani in Voluntari este o mandrie nationala, o comuna din care nimeni nu mai iesea din casa atunci cand ploua, a devenit un oras modern, european, cu scoli cautate de majoritatea elevilor din judetul Ilfov, cu un spital ridicat cand guvernarea PDL-PNL inchidea spitale, cu transport public si toate facilitatile urbane. Sotul meu este un exemplu de bun gospodar si nu imi este rusine cu el”, a spus Gabriela Firea.