Ruxandra Țuțuianu, fiica liderului PSD Adrian Tutuianu, a devenit celebra acum cateva zile cand a anuntat pe facebook ca ii este scarba de cei care protesteaza in Piata Victoriei. Domnisoara Tutuianu a facut declaratia dupa ce a fost angajată în luna ianuarie anul acesta de Gabriela Firea la Primăria Capitalei.
In ciuda faptului că a terminat Facultatea de Drept în anul 2014, fără niciun fel de experiență în domeniu – singura fiind stagiul de un an la Parlamentul European, unde a ajuns tot pe pile -, Ruxandra Țuțuianu s-a angajat direct în funcția de consilier juridic la Direcția Juridică, Serviciul Legislativ, din Primaria Capitalei.
Potrivit declarației de avere, completată în data de 4 ianuarie și publicată de PMB în 31 ianuarie, Ruxandra Țuțuianu a fost angajată chiar în ziua învestirii noului Guvern Grindeanu.
ruxandra-tutuianu
Operațiunea s-a produs imediat după alegerile parlamentare, când Țuțuianu tatăl a câștigat un mandat de parlamentar, până atunci el fiind lider local PSD la Dâmbovița. Mai precis, președintele Consiliului Județean, anunta portalul raulalb.net.
ruxandra-tutuianu-5

<