15 C
București
luni, februarie 24, 2020
Acasă Bucuresti Fiica PSD-istului Adrian Tutuianu, cea care s-a declarat ”SCARBITA” de protestele din...

Fiica PSD-istului Adrian Tutuianu, cea care s-a declarat ”SCARBITA” de protestele din Piata Victoriei, tocmai a primit de la Firea un post caldut in Primaria Bucuresti!

Ruxandra Țuțuianu, fiica liderului PSD Adrian Tutuianu, a devenit celebra acum cateva zile cand a anuntat pe facebook ca ii este scarba de cei care protesteaza in Piata Victoriei. Domnisoara Tutuianu a facut declaratia dupa ce a fost angajată în luna ianuarie anul acesta de Gabriela Firea la Primăria Capitalei.
In ciuda faptului că a terminat Facultatea de Drept în anul 2014, fără niciun fel de experiență în domeniu – singura fiind stagiul de un an la Parlamentul European, unde a ajuns tot pe pile -, Ruxandra Țuțuianu s-a angajat direct în funcția de consilier juridic la Direcția Juridică, Serviciul Legislativ, din Primaria Capitalei.
Potrivit declarației de avere, completată în data de 4 ianuarie și publicată de PMB în 31 ianuarie, Ruxandra Țuțuianu a fost angajată chiar în ziua învestirii noului Guvern Grindeanu.
ruxandra-tutuianu
Operațiunea s-a produs imediat după alegerile parlamentare, când Țuțuianu tatăl a câștigat un mandat de parlamentar, până atunci el fiind lider local PSD la Dâmbovița. Mai precis, președintele Consiliului Județean, anunta portalul raulalb.net.
ruxandra-tutuianu-5

<

Ultimele stiri

Culmea nestiintei: Negoita se arata ultragiat de achizitiile facute de firmele primariei Sector 3. ”Niste nenorociri pe acolo!”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat că ”știe că sunt anumite lucruri în neregulă” cu achizițiile făcute de companiile instituției, a...

Nicusor Dan si Vlad Voiculescu nu s-au putut intelege. Negocieri esuate!

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS pentru funcţia de primar general al Capitalei, afirmă că a discutat mai mult de două ore cu Nicuşor...

In plina campanie electorala Primaria Sectorului 4 anunta constructia celui mai mare parc al Bucurestiului

Peste 30.000 de metri pătrați de teren pe care nu creștea nici iarba, din sudul Bucureștiului, vor fi transformați într-un mega-parc. Acesta...

Realitatea ingrijoratoare de pe Aeroportul Otopeni: „Carantină strictă?! O minciuna!”

”Am fost în primul avion care a aterizat la București, direct din patria coronavirusului italian (provincia Lombardia)❗ Adică zborul de Bergamo care...