Falsul medic ginecolog din Bucuresti a dat Bacalaureatul saptamana aceasta, la 31 de ani

După ce a participat zece ani la cezariene, cu diplomă falsificată ca ajutor la secție de ginecologie, Raluca Bîrsan (31 de ani) a fost surprinsă de Libertatea dând bacalaureatul în această sesiune, la un liceu din Capitală. Raluca Bîrsan a lucrat aproape un deceniu în Spitalul Județean Ilfov, potrivit sursei citate, fără a avea studii medicale, nici măcar diploma de Bac. Falsul ginecolog dă Bac-ul la Liceul Teoretic Benjamin Franklin din Capitală.

<

La ieșirea din centrul de examen, femeia a negat că a dat astăzi bacalaureatul, spunând că a venit să aștepte pe cineva, chiar dacă a ieșit din liceu. Aceasta a refuzat să vorbească cu reporterul Libertatea, s-a urcat singură în mașină și a plecat. Pe una dintre listele cu repartizarea candidaților pe săli apare însă numele ei – Bîrsan A. Raluca Daniela.

Femeia a lucrat în ultimul deceniu ca rezidentă în Secția de Ginecologie a Spitalul Județean de Urgență Ilfov, cu o diplomă falsificată şi pe baza unui contract de “voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără nici un aviz de la Colegiul Medicilor. “Raluca Bîrsan a fost mâna a doua în operația pe care mi-a făcut-o doctorița Dragu”, au declarat anul trecut pentru Libertatea mai multe femei care au născut la Spitalul Județean Ilfov, șocate după ce ziarul a adus cazul la lumină.

Raluca Bîrsan a negat permanent că și-a falsificat diplomele și că îi lipsește și Bac-ul, pentru ca astăzi Libertatea să o descopere pe listele și la liceul unde își dă examenul de bacalaureat.