Acasă Stirile Zilei Explicatiile selectionerului Mirel Radoi pentru umilinta Romaniei si ratarea calificarii la Euro

Explicatiile selectionerului Mirel Radoi pentru umilinta Romaniei si ratarea calificarii la Euro

195

Selecționerul a spus cu subiect și predicat că România nu merita pasul spre turneul final, pentru că a jucat prea puțin fotbal la Reykjavik, chiar dacă mai puteam primi un penalty care să ne asigure prelungirile. În plus, și-a asumat partea sa de vină.

”La cum am jucat primele 45 de minute, nu meritam să ne calificăm. Am început previzibil, lent, nu am găsit spații. Îi știam că sunt puternici, că ne vor bloca și că vor specula spațiile libere.

Dar, nu vreau acum să dau vina pe jucători. Eu și staff-ul meu suntem vinovați pentru eșec”, a spus Mirel Rădoi, imediat după meci.

Selecționerul a mai dezvăluit și care a fost marea temere a sa, de care, din păcate, nu a scăpat.

”Din păcate, nu am scăpat de ce ne-a fost frică, să nu luăm gol în primele 15 minute. În partea a doua, am echilibrat, dar a fost prea puțin pentru a emite pretenții ca să jucăm finala pentru Euro”, a mai spus Rădoi, la Pro TV.

Chestionat în legătură cu deciziile controversate de arbitraj, tratate de către Damir Skomina uneori și fără a cere ajutor de la VAR, Rădoi a replicat:

”De pe bancă s-a văzut acel cot, dar nu am văzut acolo dacă a atins mingea. Chiar și așa, am fi intrat în prelungiri dar tot nu știu dacă ne-am fi calificat. Am jucat prea puțin fotbal, pentru a ajunge să jucăm finala pentru Euro”, a mai spus Rădoi, după meci, vizibil dezamăgit.

<