Acasă Stiri Bucuresti actualitate Evadare din Beciul Domnesc mai ceva ca-n filmele cu James Bond!

Evadare din Beciul Domnesc mai ceva ca-n filmele cu James Bond!

658

Un bărbat, aflat în arest preventiv şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, a evadat, marţi seara, atribuindu-şi identitatea altei persoane private de libertate, ce urma să fie eliberată la expirarea ordonanţei de reţinere, informează Poliţia Capitalei.
Din primele verificări a rezultat că bărbatul a evadat din arestul Poliţiei Capitalei în momentul în care a fost declanşată procedura de punere în libertate a celui reţinut şi i-a indus în eroare pe agenţi, declarându-şi în mod fals identitatea.
Mai mult, s-a îmbrăcat în hainele celuilalt bărbat şi având asupra sa documentele celui ce urma să fie pus în libertate, profitând de o asemănare fizică cu acela, a fost pus în libertate în mod eronat.
În acest caz, a fost sesizată unitatea de parchet competentă şi în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor ce au dus la producerea acestui incident, precum şi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evadare şi de fals privind identitatea, scrie agerpres.ro.

Bărbatul evadat a fost dat în urmărire, mai precizează Poliţia Capitalei.
<