Gabriela Firea a fost prezenta, duminica, la Conventia Nationala a Pro Romania unde a avut un discurs extrem de laudativ la adresa lui Victor Ponta. Ea vrea sa obtina sprijinul lui Ponta la alegerile pentru Primaria Bucuresti.

<

„Am acceptat din prima secunda invitatia colegului nostru Victor. Si eu, ca si multi alti romani stim ca Victor Ponta a fost cel mai performant premier. Trebuie sa ne intrebam de ce am schimbat 3 premieri in 3 ani? De ce nu am pus un premier ca Victor Ponta, ca sa facem performanta? (…) Daca nici acum nu sunt data afara din CEX inseamna ca s-a schimbat PSD”, a sustinut Firea in fata celor de la Pro Romania, in timp ce Ponta zambea satisfacut.

Ulterior, ea a dezvaluit si motivul laudelor exacerbate aduse lui Ponta. Spera ca va fi sprijinita pentriu a castiga din nou Primaria Bucuresti.

„Noi ne dorim, inteleg ca si PRO Romania isi doreste (o alianta – n.r.). Vom discuta si detaliile tehnice si cred ca este de bun augur o astfel de alianta. Daca nu se va putea realiza la nivel national este utila chiar si la nivelul marilor municipii, oricum Bucurestiul isi doreste o astfel de alianta (…) Este o alianta in interesul cetatenilor din municipiul Bucuresti care au simtit beneficiile unei guvernari bune, o guvernare condusa de Victor Ponta si un primar general care a fost prea putin sustinut de guverne, asa cum sunt eu. Mi-as fi dorit ca Primaria Capitalei sa beneficieze de aceasi sustinere, cat a beneficiat Primaria pe timpul premierului Victor Ponta „, a mai spus Firea.

Transparenta face diferenta