Senatorul PSD Niculae Badalau si-a aratat din nou stofa de golan.

<

A fost inregistrat (chiar la inceputul materialului VIDEO) in timp ce folosea expresii porcoase chiar la audierea ministrului Marcel Vela.

Niculae Badalau mai are si tupeu sa reclame faptul ca in Romania au aparut bande de infractori, se consuma droguri si se sparg bancomate.

Chiar PSD-ul a tinut-o mortis trei ani cu legea recursului compensatoriu prin care mii de infractori au fost eliberati din puscarii. Probabil Badalau a crezut ca acestia se vor angaja la NASA :).

In debutul audierii lui Marcel Vela, ministru propus la Interne in Guvernul Orban 2, Niculae Badalau a avut un dialog impanat de cuvinte vulgare cu Ion Mocioalca, deputat Pro Romania, fost PSD.

„Ce, Mocioalca, il vrei si pe asta? Du-te in pula mea si arata-i! Du-te ba dracu, tampitule!”, ii spune Badalau lui Mocioalca in cadrul comisiei parlamentare. Dialogul este surprins in inregistrarea realizata de Epoch Times Romania, chiar la inceputul filmarii.

Niculae Badalau a fost nevoit sa se retraga din conducerea centrala a PSD dupa ce a declarat, la finalul anului trecut, ca romancele care muncesc in strainatate sunt prostituate.

Perversitatea lui Badalau: „Am observat ca au inceput sa apara tot mai multe bande de infractori”

In mod absolut halucinant, in timpul audierilor Niculae Badalau incepe sa faca referire la cresterea infractionalitatii in Romania.

Exact PSD-ul a aprobat gratierea infractorilor si a pus un ministru total nepregatit in persoana secretarei de la Videle… Carmen Dan.

Ascultati la minutul 24 tupeul nesimtit al senatorului PSD, Niculae Badalau, care crede ca, de trei luni de guvernare liberala, au aparut consumatorii de droguri in Romania si au inceput sa se sparga bancomate.

„O intrebare scurta (N.R. catre Marcel Vela)…

Daca Romania pana acum era o tara de tranzit de droguri, acum este o tara de consumatori si in fiecare zi acest flagel creste, chiar si pentru minori, langa scoli, in scoli…

Ce masuri considerati ca ar trebui luate, penru ca se pare ca pana acum lucrurile nu decurg intr-o zona fericita. A doua intrebare, observ totusi si din media ca incep sa explodeze bancomate, incep sa se formeze din ce in ce bande mai puternice in a sparge nu numai bancomate ci si locuinte efectiv atentandu-se la siguranta cetateanului.

As vrea sa va intreb, legat de acest subiect, daca considerati ca cetateanul se simte aparat si servit de ministerul pe care cu onoare il conduceti?”.

Transparenta face diferenta