Daca o vedeti pe Monica Tatoiu in trafic, FUGITI! 15 soferi, intr-o saptamana, au avut de tras pe urma ei!

Aflata in concediu in Caraibe, impreuna cu sotul, Monica Tatoiu a primit acum cateva zile un raspuns pe mail din partea Politiei Romane, la o plangere facuta la inceputul lunii noiembrie.
Victor si Monica Tatoiu semnalasera autoritatilor faptul ca pe strada pe care locuiesc in Bucuresti se parca aiurea, blocandu-se iesirile din garaj sau accesul masinilor de gunoier, anunta Antena3.ro.

„In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca aspectele semnalate se confirma, motiv pentru care zona la care faceti referire a fost monitorizata de catre agentii de politie rutiera, ocazie cu care au fost identificati si sanctionati contraventional un numar de 15 conducatori auto, pentru nerespectarea prevederilor care reglementeaza opririle si stationarile neregulamentare”, acesta a fost raspunsul sefului brigazii rutiere care s-a ocupat de sesizare. Satisfacuta de reactie, Monica Tatoiu a marturisit: „In 7 zile, 15 conducatori auto care au imcalcat codul rutier pe strada „Aici se respecta legea” au fost sanctionati de politie. Masina de gunoi si iesirile din garaje sunt protejate. Depinde de noi sa traim civilizat. MULTUMESC Politiei Municipiului Bucuresti”.