Descoperire absolut socanta a fost facuta in aceasta dimineata, cand in Lacul Morii din Capitala a fost gasit trupul neinsufletit al unui barbat, anunta wowbiz.ro.
Oamenii care au vazut imaginea terifianta au sunat imediat la Politie, iar la fata locului au fost chemate mai multe echipaje de Politie si de criminalisti. Din primele informatii, se pare ca acesta s-ar fi inecat.
La momentul actual, anchetatorii discută cu martorii si lucrătorii din zona pentru a afla ce s-a întâmplat. Trupul bărbatului va fi dus la Institutul de Medicină Legală.

Acesta nu a fost inca identificat, insa oamenii legii sustin ca ar avea aproape 40 de ani.
„Un barbat pana in 40 de ani a fost gasit plutind la distanta foarte mica de mal in Lacul Morii, intrarea dinspre Parcul Crangasi, iar un echipaj de scafandri l-a scos la mal. Echipajele SMURD au incercat resuscitarea, dar, potrivit estimarilor lor, ca medici, barbatul se afla de cateva ore in apă. El a fost declarat decedat”, a declarat, pentru Agerpres, Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Transparenta face diferenta